Libnet.ro
UNICEF

12:45

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La scoala

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La scoala

- Mama, spuse Bula, am o veste buna si una proasta! Pe care vrei sa ti-o zic mai intai? - Incepe cu cea buna, draga. - Vestea buna este ca am luat 10 la scoala! - Vai, bravo baiatul meu! - Dar vestea proasta este ca. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Lucrare

Educatoarea observa copiii in timp ce deseneaza, oprindu-se din cand in cand sa vada cate o lucrare. Ajungand langa Bula, care muncea cu mare atentie, il intreba ce deseneaza. Bula spuse: il.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Cadoul

- Bula, ce cadou i-ai cumparat bunicii, ca sa i-l pui sub bradul de Craciun? - O minge de fotbal! - O minge de fotbal? Pai bunica nu joaca fotbal. - N-are importanta! Ea cum mi-a cumparat mie carti de.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Creiere mici

Cu ce te ocupi, Bula? Am grija de creierele mici. Neurolog pediatru? Consilier de imagine .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Lectia de copiat

Dupa teza la chimie,Alinuta: Ma Bula,io te-am vazut c-ai copiat dupa mine. O sa se prinda profa! Taci fata,ca nu se prinde. unde-ai scris tu ion pozitiv,eu am scris.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: O prajitura

Eu si sora mea imparteam o prajitura: -Nu e corect, ai luat o bucata mai mare! imi zice sora mea -Tu ce ai fi facut in locul meu? intreb eu -As fi luat o bucata mai mica! -Vezi,de-aia ti-am lasat-o pe aceea mai mica!.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Surioara

- Ce-a patit surioara ta? - Si-a rupt piciorul. - Vai, ce pacat! Cum s-a intimplat? - Am pus pariu care din noi se apleaca mai mult pe fereastra. Si ea a cistigat.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: in autobuz

Un politist se suie in autobuz si taxeaza un bilet, dupa care mai taxeaza unul. Un cetatean il vede si-l intreaba: - De ce ati taxat 2 bilete? Politistul raspunde: - Pai daca pierd unul, il am pe al doilea! - Si.

Cele mai tari bancuri despre personajul Alinuta. Ce-i spune fetita mamei dupa ce-si rupe degetul

Va propunem o antologie de bancuri amuzante despre Alinuta. Ne puteti scrie la sectiunea comentarii si alte glume de acest fel pe care le stiti.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: intr-un bar...

La un bar, discuta doua blonde trecute de prima tinerete: - Vezi pe cei doi barbati de acolo? Ei bine, cel din dreapta este sotul meu, cel din stanga este amantul meu. - Ce ciudat. La mine este exact.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Atentie, soferi

Politistul opreste o masina: Aveti permis de conducere? Da. Trebuie sa vi-l arat? Nu, numai daca nu aveati trebuia sa mi-l aratati .

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )