Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cele mai tari bancuri despre personajul Alinuta. Ce-i spune fetita mamei dupa ce-si rupe degetul

Adevărul Adevărul,
Cele mai tari bancuri despre personajul Alinuta. Ce-i spune fetita mamei dupa ce-si rupe degetul

Va propunem o antologie de bancuri amuzante despre Alinuta. Ne puteti scrie la sectiunea comentarii si alte glume de acest fel pe care le stiti. continuă pe Adevărul

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Ziarul

Alinuta, de ce ai pus ziarul in frigider? Sa fie stirile proaspete! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Lectia de copiat

Dupa teza la chimie,Alinuta: Ma Bula,io te-am vazut c-ai copiat dupa mine. O sa se prinda profa! Taci fata,ca nu se prinde. unde-ai scris tu ion pozitiv,eu am scris.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: O prajitura

Eu si sora mea imparteam o prajitura: -Nu e corect, ai luat o bucata mai mare! imi zice sora mea -Tu ce ai fi facut in locul meu? intreb eu -As fi luat o bucata mai mica! -Vezi,de-aia ti-am lasat-o pe aceea mai mica!.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Surioara

- Ce-a patit surioara ta? - Si-a rupt piciorul. - Vai, ce pacat! Cum s-a intimplat? - Am pus pariu care din noi se apleaca mai mult pe fereastra. Si ea a cistigat.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: intr-un bar...

La un bar, discuta doua blonde trecute de prima tinerete: - Vezi pe cei doi barbati de acolo? Ei bine, cel din dreapta este sotul meu, cel din stanga este amantul meu. - Ce ciudat. La mine este exact.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La scoala

- Mama, spuse Bula, am o veste buna si una proasta! Pe care vrei sa ti-o zic mai intai? - Incepe cu cea buna, draga. - Vestea buna este ca am luat 10 la scoala! - Vai, bravo baiatul meu! - Dar vestea proasta este ca.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: in autobuz

Un politist se suie in autobuz si taxeaza un bilet, dupa care mai taxeaza unul. Un cetatean il vede si-l intreaba: - De ce ati taxat 2 bilete? Politistul raspunde: - Pai daca pierd unul, il am pe al doilea! - Si.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Atentie, soferi

Politistul opreste o masina: Aveti permis de conducere? Da. Trebuie sa vi-l arat? Nu, numai daca nu aveati trebuia sa mi-l aratati .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Zorro

Zorro vede o tipa care arata super. Ca sa o impresioneze, face un z pe gard. Tipa: -Uau, Zuperman! .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Ministrul

Un oltean si un moldovean se intalnesc. Olteanul, cantand: - Hai, m-o facut muica oltean, maaaaa! Moldoveanul, razand: - Da ce voiai sa te faca??. Ministru??.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )