Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cele mai tari bancuri despre scoala: diferenta dintre madame si mademoiselle

Adevărul Adevărul,
Cele mai tari bancuri despre scoala: diferenta dintre madame si mademoiselle

Va prezentam o colectie a celor mai amuzante bancuri despre scoala. Propriile glume de acest gen le puteti scrie la sectiunea de comentarii a acestui articol. continuă pe Adevărul

Cele mai amuzante bancuri despre afaceristi: secretul succesului, in doua cuvinte

Adevarul va prezinta un top al celor mai amuzante bancuri despre afaceristi. Va invitam sa continuati topul, la comentarii, cu bancurile pe care le cunoasteti din aceeasi categorie.

Cele mai bune bancuri despre munca. De ce este jefuita o firma dupa un anunt de angajare publicat la ziar

Romanii se pricep ca nimeni altii la facut bancuri, iar sursa lor de inspiratie este vasta. Glumesc chiar si cand vine vorba de munca.

Ce nationalitate au avut Adam si Eva. Top 10 bancuri despre straini

Umorul nu tine cont de nationalitate, bancurile etnice fiind printre cele mai raspandite. Francezii, englezii, americanii, chinezii sau rusii au ajuns tinta unor bancuri savuroase.

Una dintre cele mai mari companii aeriene din lume face recrutari in Romania. Ce criterii trebuie sa indeplineasca angajatii

Una dintre cele mai mari companii aeriene din lume, operatorul Qatar Airways, a anuntat ca recruteaza personal de cabina la Bucuresti. Compania aeriana va organiza pe 10 septembrie, o sesiune de recrutare.

Cele mai bune glume pornind de la scandalul micilor din Kaufland Odorheiu Secuiesc

Scandalul in care un blogger sustine ca nu a fost servit de o angajata Kaufland din Odorheiu Secuiesc pe motiv ca nu vorbea limba maghiara a aprins nu doar tensiunile etnice, ci si imaginatia internautilor, care au facut haz de necaz si au lansat cele mai bune glume pe subiecte. Va prezentam cateva dintre ele.

Cele mai elaborate rochii de la Festivalul de Film de la Venetia

Festivalul de Film de la Venetia este, de multe ori, la fel de plin de surprize stilistice precum cel de la Cannes sau chiar precum ceremonia Oscar. Iata, spre exemplu, cateva din cele mai elaborate rochii purtate de vedete pe covorul rosu.

Cele mai elaborate rochii de la Festivalul de Film de la Venetia

Festivalul de Film de la Venetia este, de multe ori, la fel de plin de surprize stilistice precum cel de la Cannes sau chiar precum ceremonia Oscar. Iata, spre exemplu, cateva din cele mai elaborate rochii purtate de vedete pe covorul rosu.

Horoscop, duminica, 3 septembrie 2017: Berbecii intra in conflict cu cei dragi, pentru ca aleg cele mai nepotrivite metode de comunicare

Horoscop 3 septembrie 2017: Berbecii intra in conflict cu cei dragi fiindca aleg cele mai nepotrivite metode de comunicare, informeaza Libertatea. Horoscop 3 septembrie 2017 Berbec Exista.

Suicidul, epidemia silentioasa care macina una dintre cele mai bogate tari ale lumii

Noua Zeelanda este tara dezvoltata cu cea mai mare rata de sinucideri in randul tinerilor, arata ultimele date oficiale citate de The Guardian. 606 tineri s-au sinucis doar in ultimul.

Faze tari: Cele mai ravnite joburi! Sunt platiti regeste sa se distreze; Sotia lui a strigat numele altui barbat in timp ce faceau sex. Ce a urmat este infiorator; Cum a fost posibil ca un smartphone sa apara intr-o imagine creata in 1937!

Fenomenul bizar despre care a vorbit toata lumea a fost explicat. De ce au devenit cainii din Mumbai albastri. Maidanezii care strabat strazile din Mumbai, au uimit si confuzat pe toata lumea dupa ce au inceput sa isi schimbe culoarea si sa devina albastri. Aceasta tanara nu a avut menstruatie pana la 18 ani, iar cand a mers la medic a primit o veste socanta. Familia unei fete care s-a nascut fara vagin a lansat o campanie de strangere de fonduri pentru ca fiica lor sa se poate opera pentru a putea face sex cu prietenul ei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )