Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai amuzante bancuri despre afaceristi: secretul succesului, in doua cuvinte

Adevărul Adevărul,
Cele mai amuzante bancuri despre afaceristi: secretul succesului, in doua cuvinte

Adevarul va prezinta un top al celor mai amuzante bancuri despre afaceristi. Va invitam sa continuati topul, la comentarii, cu bancurile pe care le cunoasteti din aceeasi categorie. continuă pe Adevărul

Cele mai bune bancuri despre munca. De ce este jefuita o firma dupa un anunt de angajare publicat la ziar

Romanii se pricep ca nimeni altii la facut bancuri, iar sursa lor de inspiratie este vasta. Glumesc chiar si cand vine vorba de munca.

FOTO VIDEO Cele mai amuzante glume care circula pe Internet, despre Odorheiu Secuiesc si Kaufland

Scandalul care a izbucnit, vineri, dupa ce un barbat a sustinut ca nu a fost servit de o vanzatoare, la un supermarket Kaufland din Odorheiu Secuiesc, pe motiv ca nu vorbea limba magheara, a devenit tinta ironiilor pe retelele de socializare.

Ce nationalitate au avut Adam si Eva. Top 10 bancuri despre straini

Umorul nu tine cont de nationalitate, bancurile etnice fiind printre cele mai raspandite. Francezii, englezii, americanii, chinezii sau rusii au ajuns tinta unor bancuri savuroase.

Cele mai apreciate scene de sex din Game of Thrones

Serialul Game of Thrones nu este doar despre lupta pentru putere, confruntarea cu mortii sau despre dragoni, ci si despre scene de sex incadrate in timpurile de odinioara. Iata-le pe cele mai apreciate! .

Horoscop, duminica, 3 septembrie 2017: Berbecii intra in conflict cu cei dragi, pentru ca aleg cele mai nepotrivite metode de comunicare

Horoscop 3 septembrie 2017: Berbecii intra in conflict cu cei dragi fiindca aleg cele mai nepotrivite metode de comunicare, informeaza Libertatea. Horoscop 3 septembrie 2017 Berbec Exista.

Cele mai bune glume pornind de la scandalul micilor din Kaufland Odorheiu Secuiesc

Scandalul in care un blogger sustine ca nu a fost servit de o angajata Kaufland din Odorheiu Secuiesc pe motiv ca nu vorbea limba maghiara a aprins nu doar tensiunile etnice, ci si imaginatia internautilor, care au facut haz de necaz si au lansat cele mai bune glume pe subiecte. Va prezentam cateva dintre ele.

Cum sa ne curatam corect ochelarii? Iata cele mai tari trucuri

Purtatorii de ochelari stiu ca acestia se pot murdari si chiar distorsiona vederea din aceasta cauza. Iar uneori stergerea lor pur si simplu nu rezolva problema. Iata cele mai tari trucuri de curatare.

Alimanescu, politistul care a distrus cele mai periculoase bande de talhari din Bucuresti si care a fost ajutat de comunisti sa cada din tren

La sfarsitul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, au aparut tot felul de infractori, de la criminali in serie pana la spargatori de banci. Eugen Alimanescu a fost un politist care a reusit sa captureze unii dintre cei mai periculosi criminali ai vremii. Totusi, el a avut un sfarsit ciudat, fiind ajutat de comunisti sa moara.

Scenariul dupa care se vor desfasura cele mai mari exercitii militare ruse, la frontiera cu NATO VIDEO

La 29 august, Statul Major al Belarusului a dezvaluit o harta geografica foarte ciudata. Langa Polonia la vest), Rusia la est) si Ucraina la sud), mai existau trei nume de trei state care nu exista: Vesbaria, Lubenia si Veisnoria. Acestea au fost inventate pentru exercitiul militar desfasurat in comun de armata rusa si cea belorusa, in cadrul manevrelor, numite sugestiv Zapad Vest) 2017 ce vor avea loc intre 14 si 20 septembrie.

VIDEO Scenariul dupa care se vor desfasura cele mai mari exercitii militare ruse, la frontiera cu NATO

La 29 august, Statul Major al Belarusului a dezvaluit o harta geografica foarte ciudata. Langa Polonia la vest), Rusia la est) si Ucraina la sud), mai existau trei nume de trei state care nu exista: Vesbaria, Lubenia si Veisnoria.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )