Libnet.ro
UNICEF

20:15

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Caciuli

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Caciuli

De ce se numesc moldovenii caciuli? Pentru ca stau pe capul ardelenilor. De ce se numesc moldovenii caciuli? Pentru ca stau pe capul ardelenilor. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: inceputul lumii

La inceputul lumii a venit un moldovean la Sf. Petru, fiind trimis de Dumnezeu. Cum toti si-au ales din raft cate o calitate, can a ajuns moldoveanul mai ramasesera doar doua, asa ca Sf. Petru i-a spus: - Hai, alege si.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: in magazin

Doi ciobani moldoveni intra cu un caine intr-un magazin din Suceava. - Animalele nu au voie in magazin, zice vanzatorul. - Bre, Gheorghe, atunci eu si Labus te asteptam afara.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Iarna

- De ce merg iarna moldovenii la coltul casei? - Ca acolo sunt 90 de grade.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Pariul

Ce-a patit surioara ta? - Si-a rupt piciorul. - Vai, ce pacat! Cum s-a intimplat? - Am pus pariu care din noi se apleaca mai mult pe fereastra. Si ea a cistigat.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Discutie intre soti

Sotia isi intreaba sotul: - Dragule, ce-ti place mai mult la mine: trupul meu perfect, sau fata mea foarte frumoasa? Sotul raspunde: - Simtul umorului! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Parintii Alinutei

Reflectiile Alinutei: Ciudati mai sunt parintii. Ani in sir s-au straduit sa ma invete sa vorbesc, iar acum imi spun sa imi tin gura! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Ceasul

Bula vine la ceasornicar cu un ceas de pe vremea lui Pazvante. Ceasornicarul il examineaza si ii spune: Domnule, lipsesc doua pietre. Care? Una, mare, pe care sa pui ceasul si alta, si mai mare,.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: in tren

In tren, pasagerii catre ardelean: - Trage geamul, tataie, ca e tare rece afara. Ardeleanul trage geamul: - Na, acu-i mai cald afara? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Parchetul

Alinuta vine plangand la maicasa. - Mami copii au ras de mine la scoala ca am dintii mari. - Stai linistita fata mea, nu stii ce rai sunt copii si nu mai plange ca zgarii parchetul.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Permisul de conducere

Politistul opreste o masina: - Aveti permis de conducere? - Da. Trebuie sa vi-l arat? - Nu, numai daca nu aveati trebuia sa mi-l aratati.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2242 seconds )