Libnet.ro
UNICEF

13:15

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Canibali

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Canibali

Un canibal a prins un moldovean si fugea cu el in spinare. se intalneste cu un alt canibal, Ooo, azi o sa aveti ce manca, da ce natie e? E moldovean. Ooooo, dai mai bine drumul. De. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Pana la 1

Stefan cel Mare isi pierduse toti razesii in lupta. Ce sa faca? Ce sa faca? Merge el prin toate satele si strange ce mai ramasese, adica tiganii. Ii cheama in fata cetatii si le tine o cuvantare. Stefan: -.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Profesor

Un moldovean se urca intr-un taxi din Cluj, dorind sa mearga la spitalul judetean. Soferul porneste, la primul semafor. culoarea rosie. soferul trece cu viteza. Moldoveanul: -Vrei sa ma omori, nu vezi ca e.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Remix

La 13-14 cu Andrei Gheorghe se difuzeaza melodia Who let the dogs out Un moldovean suna si-l intreaba daca stie remixul la melodie: La care Andrei spune : Sini o lasat canii afara sini, sini,.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Cu cat vine?

Doi politisti unul mai batran, celalalt mai tanar) stateau ascunsi cu radarul, cand vad venind, tare, un X6. - Ba, ce tare vine asta, zise ala mai batran. - Cu cat vine? intreaba ala mai tanar.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Monstru

Alinuta vine plangand la mica-sa si ii spune: - Mami, mai, toti copiii spun ca sunt un monstru! - Nu plange fata mea. Asa sunt copiii, rautaciosi. Nu-i baga in seama. Ia si pune-ti cele trei capete pe perna si culc.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Copil

Intr-o maternitate nasc o moldoveanca, o ardeleanca si-o negresa. Se incurca bratarile la copii si atunci doctorul zice: - Sa-l chemam pe ardelean ca-i mai calculat si daca isi recunoaste copilul am.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La pescuit

- Tata, tata, nu-mi place la pescuit! - Taci din gura si nu te mai zbate.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Vecinul

Lui Bula i se plange un vecin: - Auzi Bula, zi-i lui fiu-tau sa nu ma mai imite! Bula catre Bulisor: - Hai, gata, inceteaza sa mai faci pe prostul! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Vecinul

Alinuta statea pe prispa casei, si plangea. Mama ei o intreaba: - De ce plangi, mai Alinuta? - Pai, cum sa nu plang, cand vad ca vecinu Ilie, se joaca numai cu tine??? .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Verigheta

Dupa doua saptamani in care nu s-au mai vazut, doi olteni se intalnesc pe strada: - Bre Pandele, unde ti-e verigheta? - Pai, saptamana asta o poarta nevasta-mea!.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )