Libnet.ro
UNICEF

12:45

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Deszapezire

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Deszapezire

Intrebare: Cum au fost pacaliti cativa vasluieni sa deszapezeasca o casa? Raspuns: Li s-a spus ca acolo e o carciuma . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Darurile

Moldoveanul soseste cu intarziere la impartirea darurilor, iar Dumnezeu ii spune amarat: - imi pare rau de tine, nu mi-a mai ramas decat frumusetea si prostia, fiule, ce sa-ti fac? Alege-ti. - Apoi,.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Hulk

Hulk sta de vorba cu un moldovean. Hulk : De fiecare data dupa ce ma enervez, ma trezesc la zeci de kilometri, departede orice urma de civilizatie, fara haine, fara nici nu ban sau fara nici un.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Vacanta

Se intalnesc doua blonde. - Fata, ce mai faci. - Bine fata, uite tocmai m-am intors din vacanta, am fost la Venetia. - Si, a fost frumos ? - Wow, foarte frumos, dar ce m-a impresionat cel mai mult au.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Papusica

Ma duc aseara la bunaciunea asta blonda de la bar si-i spun: - Auzi papusica, dar scumpa mai esti tu!. la care ea se intoarse catre mine si-mi raspunse, blazata: - Dar nu-i adevarat, sa.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Cursuri de engleza

La ora de engleza, profesoara il intreaba pe Bula: Bula, cum ii zici lui Strula, in engleza, Strula, vino incoace! Strula, come here! Bravo, Bula! Dar cum ii zici du-te incolo.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Accident

Doi politisti intra cu masina intr-un copac: Primul: - Ba uite in ce fel e masina, e zob. Al doilea: - Da ba, dar priveste partea buna. Primul: - Care? Al doilea: - O sa fim.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Taximetristul

O doamna se urca in taxi si ii spune taximetristului: - Va rog sa fiti atent ca sunt mama a opt copii! Taximetristul se intoarce si-i raspunde doamnei: - Eu sa fiu.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Astronautul

Romanii trimit prima naveta spatiala in cosmos. Fiind prima si ca sa nu riste viata unor oameni importanti, trimit o maimuta si un oltean. De pe sol se transmite: - Pentru maimuta, poti sa.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Nevasta

Doi ardeleni, prieteni vechi, stateau de vorba la o bere: Nevasta-mea imi cere bani in fiecare zi: ba 100 de lei, ba 150, ba 200, ba 300 Si ce face cu atatia bani? Habar n-am, ca nu i-am.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: in prapastie

Linuta la munte, pe marginea prapastiei. Maica-sa: - Alinuta, vezi sa nu cazi in prapastie! - Bineeeee.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )