Libnet.ro
UNICEF

10:00

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Inima

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Inima

In cabinetul unui medic din Moldova: Dumneata esti grav bolnav. Ai inima dilatata! Da di undi, e di la mama! . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La magazin

Doi ciobani moldoveni intra cu un caine intr-un magazin din Suceava. - Animalele nu au voie in magazin, zice vanzatorul. - Bre, Gheorghe, atunci eu si Labus te asteptam.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Tramvaiul

In tramvaise deplasa un batrin, care fiind asezat pe scaun, i s-a deschis fermoarul la pantaloni. O domnisoara ii atrage atentia: - Mosule, ti s-a deschis magazinul! - Da? Dar ia uite, directorul este.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Frumusetea si prostia

Moldoveanul soseste cu intarziere la impartirea darurilor, iar Dumnezeu ii spune dezamagit: - imi pare rau de tine, nu mi-a ramas decat frumusetea si prostia. Fiule, alege-ti. - Apoi Doamne, frumuse.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Casetofonul

O blonda, intr-o masina, suparata ca auzea la radio bancuri cu blonde. Opreste masina, smulge casetofonul, se da jos si incepe sa sara pe el. in momentul ala, vede alta blonda intr-un lan de.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Bani de buzunar

Bula ii spune tatalui sau: Tata am doua intrebari! Prima: Pot sa primesc mai multi bani de buzunar? Iar a doua: De ce nu? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Soacra la coasa

Un ardelean merge cu soacra-sa la coasa. Ajung pe camp si la un moment dat incepe sa ploua si sa fulgere. Primul fulger cade langa ei. - No. Mai fulgera odata intre ei. - No, no. Fulgera inca.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Aparatul de taxat

Un oltean coboara o panta intr-un taxi, masina avand o viteza destul de mare. Deodata, soferul exclama: - Suntem pierduti! - De ce? intreaba olteanul. - Nu mai functioneaza franele si nu pot.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Fosta sotie

Sotia lui Bula incepuse sa se ingrase atat de rau incat acesta nu a mai rezistat si i-a spus: B: - incepi sa semeni cu fosta mea sotie. Sotia: - Dar tu nu ai mai fost casatorit inainte de.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La romana

Profesoara la ora de romana explica : Alinuta, daca acum poti spune sunt un copil, ce vei spune peste cativa ani? Atunci voi spune eu am un copil. Nu chiar asa de departe in vii.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Fumatul

Doi ardeleni intr-un bar. Cum sa fac sa ma las de fumat? Eu incerc de doua luni. Cu pastile ai incercat? Da, dar nu pot sa le aprind! .

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )