Libnet.ro
UNICEF

10:30

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La restaurant

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La restaurant

I:Ce primesti la un restaurant moldovenesc daca ceri creier pane? R:Mimorie di porc prajita! . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI cu MOLDOVENI: Regele

Regele a chemat un ungur, un moldovean si un rus si le-a spus: - Cine va sta o ora in butoiul acela plin cu tantari va primi jumatate din imparatie si pe fiica mea de sotie. A intrat rusul in.

CELE MAI TARI BANCURI cu ALINUTA: Maioneza

Iese mama cu tata din baie, vazandu-i, Alinuta intreaba: - Mama, ce-ai facut cu tata-n baie? - Am facut un sandvis. - Vezi ca ti-a ramas maioneza la gura! .

CELE MAI TARI BANCURI cu BULA: Ora de educatie se*uala

Ora de educatie s*xuala : profesorul trebuie sa plece si il lasa responsabil pe Bula. - Bula, te las pe tine, dar sa fii cuminte. ! Vine profesorul dupa 10 minute si gaseste toate fetele dezbracate: - Ce se intampla.

CELE MAI TARI BANCURI cu BLONDE: in lanul de porumb

O blonda si o bruneta se plimbau pe o ulita intre lanuri de porumb. La un moment dat, trec pe langa un lan care avea un metru patrat culcat la pamant. Blonda zice: Aici m-am tavalit eu cu Vasile acum.

CELE MAI TARI BANCURI cu POLITISTI: Nevasta

Un politist si-a trimis nevasta la mare cu copilul, iar dupa o saptamana a venit si el la mare. in prima seara zice: Nevasta, am mare chef sa facem dragoste! Si eu am, dar daca se scoala copilul .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Siret

Un snur se uita in oglinda si zambea pe sub mustati: - Mamaaa, ce siret sunt!!! .

CELE MAI TARI BANCURI cu OLTENI: Ion si Maria

Un caracalean da telefon la Radio Erevan si intreaba: - O femeie imi face avansuri. Ce sa fac?? - Feriti-va! Dupa fiecare avans intotdeauna urmeaza lichidarea! .

CELE MAI TARI BANCURI cu ARDELENI: Ion si Maria

Ion si Maria mergeau pe strada. Maria ii zice lui Ion: - Ma Ioane, io is lezbi. Ion: - Ce-i aia? Maria: - Vezi femeia aia de pe strada? Ion: - Da o vad si ce-i cu ea? Maria: - Mie.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Stefan cel Mare

Hulk sta de vorba cu un moldovean. Hulk : De fiecare data dupa ce ma enervez ma trezesc la zeci de kilometri departare de orice urma de civilizatie, fara haine, fara nici nu ban sau fara nici un act la mine si.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Elefantul

-Cum impusti un elefant albastru? -C-o pusca de impuscat elefanti albastri. -Cum impusti un elefant rosu? -Il strangi de gat pana se face albastru si-l impusti cu o pusca de impuscat elefanti.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )