Libnet.ro
UNICEF

10:45

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Siret

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI SECI: Siret

Un snur se uita in oglinda si zambea pe sub mustati: - Mamaaa, ce siret sunt!!! . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Copacul

Si daca ramuri bat in geam. Imi bag p00la , tai copacu!!! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Oscar

- Visul meu este sa obtin un Oscar. - Pai ce, ai facut vreun film? - Unul? Doua am facut, unul Kodak si unul dentar. - Si se joaca? - Oooo se joaca, se joaca aia mica a mea cu ele prin casa.

CELE MAI TARI BANCURI cu BLONDE: Nudism

Doua blonde fac nudism pe iarba verde. La un moment apare un taur. Blondele o iau la fuga. Dupa ce obosesc bine cu taurul dupa ele se opreste una si spune. Mai bine fac un vitel decit un infarct.

CELE MAI TARI BANCURI cu BULA: Ora de educatie se*uala

Ora de educatie s*xuala : profesorul trebuie sa plece si il lasa responsabil pe Bula. - Bula, te las pe tine, dar sa fii cuminte. ! Vine profesorul dupa 10 minute si gaseste toate fetele dezbracate: - Ce se intampla.

CELE MAI TARI BANCURI cu BLONDE: in lanul de porumb

O blonda si o bruneta se plimbau pe o ulita intre lanuri de porumb. La un moment dat, trec pe langa un lan care avea un metru patrat culcat la pamant. Blonda zice: Aici m-am tavalit eu cu Vasile acum.

CELE MAI TARI BANCURI cu POLITISTI: Nevasta

Un politist si-a trimis nevasta la mare cu copilul, iar dupa o saptamana a venit si el la mare. in prima seara zice: Nevasta, am mare chef sa facem dragoste! Si eu am, dar daca se scoala copilul .

CELE MAI TARI BANCURI cu OLTENI: Ion si Maria

Un caracalean da telefon la Radio Erevan si intreaba: - O femeie imi face avansuri. Ce sa fac?? - Feriti-va! Dupa fiecare avans intotdeauna urmeaza lichidarea! .

CELE MAI TARI BANCURI cu ARDELENI: Ion si Maria

Ion si Maria mergeau pe strada. Maria ii zice lui Ion: - Ma Ioane, io is lezbi. Ion: - Ce-i aia? Maria: - Vezi femeia aia de pe strada? Ion: - Da o vad si ce-i cu ea? Maria: - Mie.

CELE MAI TARI BANCURI cu ALINUTA: Maioneza

Iese mama cu tata din baie, vazandu-i, Alinuta intreaba: - Mama, ce-ai facut cu tata-n baie? - Am facut un sandvis. - Vezi ca ti-a ramas maioneza la gura! .

CELE MAI TARI BANCURI cu MOLDOVENI: La bauta

De ce se cheama Moldova: COMPUTERLAND Pt ca zic moldovenii: IBM ceva .

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )