Libnet.ro
UNICEF

01:05

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Sosetele

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Sosetele

I: Ce zic moldovenii cand scot sosetele? R: A mai trecut un an. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Dacia vs. Audi

Un moldovean isi parcheaza Dacia. Vine un ardelean si i-o loveste. Moldoveanul: Vaaai di mini si di mini!! Se-ai facut cu dasisoara me? Cu iasta imi dusem copiii la scoala si-mi castigam.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Bautura

Intr-o dimineata inainte de lupta Stefan cel Mare aduna armata si intreaba: - Cine a baut aseara? Nici un raspuns. - Cine a baut aseara intreaba a doua oara. Tot nici un raspuns. - Cine a.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Sticla de tuica

Tatal si fiul la masa, mananca. Fiul s-a intins dupa un cartof si a atins sticla cu tuica, care s-a clatinat dar n-a cazut. Fiul razand): Tata, uite, sticla aceasta tocmai a fost la un pas.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Soacra

Un oltean isi ingroapa soacra langa drum, iar pe placa funerara scrie: Sub aceasta cruce grea, Zace scumpa, soacra-mea, Calatorii mei iubiti, Mai incet, sa n-o.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Cluj

Doi ardeleni se intorc cu trenul de la Bucuresti. La un moment dat, in apropiere de Cluj, Ion catre Gheorghe: - Mai Gheo, cum crezi tu ca se zice corect: Cluj sau Cluuuuj? - D-apoi, eu cred ca Cluuuuj.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Meseria

Copiii sunt intrebati la scoala ce meserie ar prefera. Ionel: - Eu ma fac doctor. Gigel: - Eu ma fac inginer. Bula: - Eu ma fac hacker. - Dar de ce mai Bula, intreaba.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Luna sau Londra

Doua blonde: prima o intreaba pe cea de-a doua: Auzi fato, care crezi tu ca e mai departe: Luna sau Londra? Fata dar proasta mai esti, vezi tu Londra de aici? .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: 1 Aprilie

De 1 aprilie Bula vroia sa pacaleasca si el pe cineva asa ca se duce la maica-sa si ii zice: - Mama, s-a spanzurat tata in garaj! Maica-sa fuge repede plangand in garaj. - Bula, dar nu e.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Sotul

La un bar, discuta doua blonde trecute de prima tinerete: - Vezi pe cei doi barbati de acolo? Ei bine, cel din dreapta este sotul meu, cel din stanga este amantul meu. - Ce ciudat. La mine este exact inver.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Nimeni si Prost

Nimeni si Prost au ajuns la mare. Se duc sa faca baie: Nimeni se ineaca! Prost suna la Salvamar: - Ba, se ineaca Nimeni! - Ba, tu esti prost? - Da ma, eu sunt! .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )