Libnet.ro
UNICEF

17:30

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: in tren

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: in tren

Un om mergea cu trenul prin Moldova. Cu el in compartiment un moldovean. Se apropie de gara Oituz si omul nostru deschide fereastra sa vada gara. Moldoveanul din spate: - Marasesti. Omul nostru: -. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Biletul

O moldoveanca in gara: -Un bilet la Visau! -20 000 de lei. -Aoleu,mai ghini fac in sacosa.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La restaurant

Se duc 3 moldoveni la restaurant sa manance o ciorba. Vine ospatarul cu 3 castroane. Primul ia o lingura, apoi se uita in sus si zice: - Ba, ce sus e cerul !!! Al doilea, ia si el o lingura, se uita in jos si.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La razboi

Stefan cel Mare la razboi: - Pi cai, osteni! - Si io picai, Maria Ta! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Broasca

Un ardelean mergea pe o punte, cand observa venind spre el o broasca. Se opreste si isi spune: - No, asta ori vine de undeva , ori se duce undeva.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: in coliba

Doi ciobani ardeleni motaie in coliba, pe seara. Unu din ei se intoarce incet pe o parte si zice: - Mai Vasile, mai, mai to te-oi besit mai! Trece asa vreo juma de ora, si Vasile raspunde: - Apai, nu io,.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Sotia

In tramvai. - Dumneata mi-ai calcat sotia pe picior. Vreau o compensatie. - Cu placere. A mea e cu doua persoane mai in fata.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La opera

Bula ajunge la opera cu intarziere. Plasatoarea il conduce spre locul sau si ii recomanda: - Va rog sa va ocupati locul cat mai in liniste. - De ce?- intreaba Bula. Deja au adormit toti? .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Painea

Merge Bula la un magazin alimentar. Bula: - Buna ziua! Fiti amabila, aveti paine? Vanzatoarea: - Da, avem! De care doriti? Bula: - Pai, aveti mai multe modele? Vanzatoarea: - Da! De azi, de ieri si de.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Flotari

Un om facea flotari in mijlocul strazii. Un politist se apropie si ii zice: - Ce faci, mai, aici? Omul raspunde: - Flotari! Politistul enervat: - Da-le-ncoace.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Placinta

Alinuta plangea pe holul scolii. Invatatoarea o intreaba: - De ce plangi Alinuto? - Un copil mi-a dat jos placinta! - Dar a fost cu intentie? - Nu, a fost cu.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )