Libnet.ro
UNICEF

19:00

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Chinezii

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Chinezii

Merge o delegatie a oltenilor la presedinte: Dom. presedinte, un satean de-al nostru a fost batut de un chinez si vrem sa declaram razboi chinezilor! Dar stiti ca ei sunt peste un miliard? Dupa un scurt. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Debit verbal

Ce spune un locuitor din Caracal atunci cand este intrebat de ce vorbeste mult: Noi nu tacem din gura nici macar atunci cand gresim. Imagineaza-ti atunci cand avem dreptate! .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Tic-tac

De ce au oltenii ceasuri mecanice? Fiindca au auzit ca Tic-Tacul face bine la respiratie.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Soferul

Bula ajuns patron sta de vorba cu nevasta-sa: Mai, Bula! zice nevasta Sa-l dai afara pe sofer. Azi era sa ma calce de doua ori cu masina! Da de ce? Bietul baiat e atat de supus si ascultator, hai sa-i.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La scoala

Invatatoarea la scoala: - Gigele, enumera trei animale Gigel: - Tigrul, leul si . nu mai stiu Invatatoarea: - Bula, spune tu. Bula: - UN tigru si doi lei .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Avionul

Doi politisti pe un aeroport - Mai, eu nu pot sa inteleg cum poate un terorist sa deturneze ditamai avionul care e asa de mare . - Mai tampitule, nu-l deturneaza cand e la sol, ci in aer cand se face mic.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Logica

Cine rade la urma, gandeste mai incet.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Nevasta

De ce moldovenii isi cauta nevasta inalta si daca se poate si blonda ? Pentru ca aceasta este singura posibilitate ca ea sa fie mai proasta ca el.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: in tren

Ion si Gheorghe se intorc acasa dupa calatoria la Bucuresti. Ajung la gara, se urca in trenul de Cluj, isi gasesc doua locuri. - Mai Ioane, cat face trenul pana la Cluj? - Mult, ma. Toata ziua. - Si ce facem noi.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Cerbul

Bunica o intreaba pe nepoata sa, Alinuta: -Alinuta ai vazut vreodata un cerb? -Da, la televizor. -Eu te intreb daca ai vazut in natura. -Nu, pentru ca tata nu-mi da voie sa scot televizorul in.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Berea

Un ardelean intra intr-un bar si cere o bere la cutie. Dupa ce barmanul il serveste, ardeleanul ia cutia de bere,scoate un cutitas si incepe sa taie capacul cutiei. Barmanul il vede si-i spune : -Bade, ridica inelul si.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )