Libnet.ro
UNICEF

22:45

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Palmele

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI SECI: Palmele

Un om mergea linistit prin desert cand deodata ia o palma. Se uita in dreapta, in stanga, in spate, nimeni. Se uita in sus: senin. Mai merge si iarasi ia o palma. Se uita in dreapta, in stanga, in sp. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Strada

Pe o strada lunga scurta Se ducea un om venind Iara eu cu barca-n casa ma plimbam ca un boier In timp ce intr-o noapte intunecoasa soarele lucea pe cer .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Heliu

Heliu intra intr-un bar. Barmanul spune: imi pare rau, nu servim gaze nobile! Heliu nu reactioneaza.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Siretul

Un snur se uita in oglinda si zambea pe sub mustati: - Mamaaa, ce siret sunt!!! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Profesorul

Profu de fizica o intreaba pe Alinuta: -Stii care sunt cele doua cuvinte pe care le folosesc cu precadere elevii? - Nu stiu. -Exact! Astea sunt! .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Negrul

Cica s-a dus un oltean si el la Paris. Acolo, aglomeratie mare, se duce olteanul nostru la un hotel - acolo nu mai aveau camere. Cu chiu cu vai se face rost de o camera, dar in care locuia un negru. Vorbeste.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Imitatul

Bula calatorea intr-o zi cu autobuzul. In spatele lui o doamna cu un copil il imita. Bula, suparat, ii zice doamnei: Doamna, spuneti-i fiului dumneavoastra sa nu ma mai imite. Puisor, nu mai fa, mama, ca.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Soferul

Intr-un autobuz suprapus plecau mai multi politisti intr-o aplicatie. S-au asezat ofiterii jos, iar subofiterii sus. Pe drum ofiterii se distrau: bancuri, bauturi. La subofiteri liniste mare. Dupa vreo ora de mers un.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Caciula

Un oltean vine acasa beat crita si se culca cu caciula pe cap. Pe la miezul noptii, se trezeste, pune mana in cap si-si spune surprins: -Mai, mare minune. M-am culcat chel si m-am trezit cu parul.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Banii

Blonda vine acasa de la medic. - Ce ti-a zis doctorul?, intreaba sotul ei. - A zis: trei sute de lei. - Nu, voiam sa te intreb ce ai? - Aveam doua sute. - Nu, voiam sa te intreb ce problema ai? - Problema era ca.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Grenadele

Doi politisti gasesc trei grenade intr-o groapa. Primul politist: - Ce facem cu ele? Al doilea: - Le ducem la sectie. Primul: - Si daca explodeaza una pe drum? Al doilea: - Spunem ca am gasit doar.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )