Libnet.ro
UNICEF

22:45

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Taxiul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Taxiul

Cica se duce un oltean in Bucuresti si cand ajunge el in Gara de Nord, se duce la taxiuri, se plimba pe acolo ce se plimba si, in cele din urma, il intreaba pe un taximetrist:- Ba, frate, cat costa ma, un drum cu. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Sotia

Gheorghe si Ion stau de vorba: -Ioane, sotia mea nu stie sa gateasca,nu stie sa se imbrace,nu stie nimic. -Lasa Gheorghe, a mea e si mai proasta, i-am cumparat frigider si ea tot de mana spala.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Carciuma

Cica doi gabori sergentu si capitanu si-au terminat serviciul de patrulare si s-au dus la una mica. - Barman doua halbe da repede ca ne grabim!! aduce asta halbele. si tot asa au baut astia cate 7-8 beri de.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Calul

foaie verde loboda, cade calu-n beci .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Cofetaria

Cica intra un politist intr-o cofetarie ca sa-si cumpere ceva dulce pentru acasa. Se duce la vanzator si zice: - Nu va suparati, bomboane este ? Vanzatorul se uita la el asa mai ciudat si ii zice: - Domnule, bomboane.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Avocatul

Un oltean ii spune acovatului sau: -Daca obtii pentru mine doar 10 ani de pedeapsa,vei primi un miliard de lei! Procesul a avut loc,iar raufacatorul a primit 10 ani de pedeapsa. Incasandu-si onorariul si primind.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Vopseaua

Intr-o noapte pe la ora doua, Ion aude pe cineva strigand: - Ioane, Ioane! Se scoala Ion, merge la usa si o deschide: - Cine ma striga, intreaba Ion. - Gheorghe, vine raspunsul. - Pai, ce vrei ma, la ora asta?.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Numele

Merge Bula la scoala in prima zi. invatatoarea striga catalogul. -Adam? -Prezent! -Aionesei? -Prezent! -Bula? -Prezent! Toata clasa rade. -Mai Bula, ce nume ai si tu, toata lumea rade. Nu vezi ca daca schimbi.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Bagajul

Un moldovean urca in tren si vrea sa-si puna bagajele sus ,cand observa ca nu mai are loc,scoate un cui din buzunar il propteste in perete si ii arde un cap de mama focului;Surpriza, cuiul nu intra ,moldoveanul rusinat.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Masina

Un politist isi repara masina in fata blocului de vreo cateva ore. La un moment dat isi face aparitia un pusti : - Aaaaa, nene politist. aaaa, eu tiu ce ale masina ! - Fugi mai de-aicia si te joaca in alta parte.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Trenul

Un ardelean si un oltean in tren. La un moment dat ardeleanul scoate o rosie si infuleca din ea cu pofta. Olteanul: Ce-i aia?. Ce-i aia? Ardeleanul: O rosie, nu vezi? O: Pai, la noi sunt de 5-6 ori mai mari Dupa.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )