Libnet.ro
UNICEF

01:05

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Calul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI SECI: Calul

foaie verde loboda, cade calu-n beci . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Oaia

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Barza

Cand sta barza intr-un picior? Cand si-l ridica pe celalalt! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Nunta

Astazi m-am gandit ca ar fi amuzant sa ma uit la caseta de la nunta de la coada la cap. Mi-a placut la nebunie partea in care mi-am scos verigheta, am iesit din biserica, m-am urcat in masina si-am.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Numele

Merge Bula la scoala in prima zi. invatatoarea striga catalogul. -Adam? -Prezent! -Aionesei? -Prezent! -Bula? -Prezent! Toata clasa rade. -Mai Bula, ce nume ai si tu, toata lumea rade. Nu vezi ca daca schimbi.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Bagajul

Un moldovean urca in tren si vrea sa-si puna bagajele sus ,cand observa ca nu mai are loc,scoate un cui din buzunar il propteste in perete si ii arde un cap de mama focului;Surpriza, cuiul nu intra ,moldoveanul rusinat.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Cofetaria

Cica intra un politist intr-o cofetarie ca sa-si cumpere ceva dulce pentru acasa. Se duce la vanzator si zice: - Nu va suparati, bomboane este ? Vanzatorul se uita la el asa mai ciudat si ii zice: - Domnule, bomboane.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Sotia

Gheorghe si Ion stau de vorba: -Ioane, sotia mea nu stie sa gateasca,nu stie sa se imbrace,nu stie nimic. -Lasa Gheorghe, a mea e si mai proasta, i-am cumparat frigider si ea tot de mana spala.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Temele

Invatatoarea: Bulisor, cum ai reusit ca in ultima saptamana sa nu mai ai nicio greseala de ortografie in temele de acasa? Mama e plecata din localitate! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Masina

Un politist isi repara masina in fata blocului de vreo cateva ore. La un moment dat isi face aparitia un pusti : - Aaaaa, nene politist. aaaa, eu tiu ce ale masina ! - Fugi mai de-aicia si te joaca in alta parte.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Trenul

Un ardelean si un oltean in tren. La un moment dat ardeleanul scoate o rosie si infuleca din ea cu pofta. Olteanul: Ce-i aia?. Ce-i aia? Ardeleanul: O rosie, nu vezi? O: Pai, la noi sunt de 5-6 ori mai mari Dupa.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )