Libnet.ro
UNICEF

01:05

CELE MAI TARI BANCURI CU PISICI: Un soarece si o pisica stau la rand la o cofetarie Chelnerita intreaba soarecele...

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU PISICI: Un soarece si o pisica stau la rand la o cofetarie Chelnerita intreaba soarecele...

Intr-un magazin de animale: - Aveti cumva de vanzare niste rechini mici? Vanzatorul, mirat, raspunde ca: Nu, dar la ce va trebuie? - Pai, stiti, vreau sa o invat minte pe pisica mea, fiindca e a cincea oara cand imi. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU MUZICANTI: La o nunta cantau cativa lautari. La un moment dat se aude ...

Doi manelisti stau de vorba - Auzi mah, ce e ala sah? Bah, sahul e piesele alea care pe care le bagam noi in punga cand jucam table. Doi prieteni discuta: - Cred ca am fata de manelist. - De ce sp.

CELE MAI TARI BANCURI CU TIRISTI: Politistul de la circulatie catre soferul beat in starea dumneavoastra cel mai bine ar fi sa ...

Un sofer de tir opreste la un popas, comanda un sandvis, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unu ii mananca sandvisul, altul ii bea cafeaua, iar al treilea ii mananca.

iti schimbi telefonul la pret mic: cele mai bune oferte la cele mai tari telefoane OPPO

Black Friday e cel mai bun moment sa iti schimbi telefonul. Cu aceasta ocazie sunt cateva oferte excelente la telefoane OPPO. Cu preturile de acum sigur gasesti ceva bun pentru urmatorul an.

Cele mai cunoscute legende cu pisici negre. De la ce li se trage faima proasta

Pisicile negre au fost mult timp considerate de supersititiosi drept creaturi care aduc nenorociri, la fel ca ziua de vineri 13, in care ne aflam. Povestile unor astfel de fiinte magice si terifiante pot fi gasite in folclorul din intreaga lume. Uneori sunt fantome, alteori sunt zane sau demoni.

Peste 900 de noi cazuri de COVID-19 in ultimele 24 de ore in Capitala Topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri noi

Cele mai multe cazuri noi de coronavirus - peste 900 - sunt raportate in continuare in Capitala. Topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri raportate in ultimele 24 de ore este deschis de Brasov, Cluj si Hunedoara, care au peste 400 de cazuri.

LUDOVIC ORBAN: Medicul ranit a ajuns in Belgia si este ingrijit in cele mai bune conditii

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca medicul ranit in incendiul de la Piatra Neamt a ajuns la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles si este ingrijit in cele mai bune conditii.

Declaratie PAS: Dodon recurge la cele mai marsave provocari din setea lui de putere

Partidul Actiune si Solidaritate, condus de Maia Sandu, a emis o declaratie in care a comunicat ca Dodon recurge la cele mai marsave provocari din setea lui de putere.

Filme de Craciun in 2020 ce gasesti pe Netflix, HBO GO, plus cele mai urmarite din istorie

Pentru ca nimic nu ne va strica spiritul de sarbatoare si pentru ca din cauza pandemiei de coronavirus, suntem nevoiti sa ne petrecem timpul pe cat posibil acasa, iata o lista cu filme de Craciun in 2020, pe care le putem viziona pe Netflix sau HBO GO. Filme de Craciun in 2020 pe Netflix si .

Si-a dat sotia in judecata ca i-a facut copii urati, iar o tanara parintii pentru ca nu e frumoasa. Cum arata oamenii care au pornit cele mai bizare procese

In categoria motivelor socante pe care le-au auzit judecatorii in viata lor se afla si imaginea unor persoane apropiate care nu era in stantardele altora. Un barbat si-a dat sotia in judecata pentru ca i-a facut copii urati, iar o tanara a ajuns in fata magistratilor cu o problemaaparte parintii ei nu au facut-o .

Romania si Bulgaria, pe lista tarilor UE care vor avea cele mai murdare sisteme energetice in 2030 (ONG)

UE nu e pe traiectoria atingerii reducerii cu 55% a emisiilor de gaze cu efect de sera pana in 2030, conform recomandarii Comisiei Europene CE), a avertizat ONG-ul Ember, aratand ca mai multe state au ramas in urma, inclusiv Bulgaria si Romania. Tarile despre care se estimeaza ca vor avea cele mai murdare sisteme energetice in 2030 trebuie sa faca si cele mai mari progrese pentru a se putea atinge tinta, scrie Balkan Green Energy News, citat de Rador.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )