Libnet.ro
UNICEF

17:00

Romania si Bulgaria, pe lista tarilor UE care vor avea cele mai murdare sisteme energetice in 2030 (ONG)

Hotnews Hotnews,
 Romania si Bulgaria, pe lista tarilor UE care vor avea cele mai murdare sisteme energetice in 2030 (ONG)

UE nu e pe traiectoria atingerii reducerii cu 55% a emisiilor de gaze cu efect de sera pana in 2030, conform recomandarii Comisiei Europene CE), a avertizat ONG-ul Ember, aratand ca mai multe state au ramas in urma, inclusiv Bulgaria si Romania. Tarile despre care se estimeaza ca vor avea cele mai murdare sisteme energetice in 2030 trebuie sa faca si cele mai mari progrese pentru a se putea atinge tinta, scrie Balkan Green Energy News, citat de Rador. continuă pe Hotnews

Apple va prezenta marti primele Mac-uri care vor utiliza procesoarele companiei. De ce momentul este unul special

Apple organizeaza marti o conferinta de presa online in care va prezenta primele laptop-uri Mac care vor avea propriile procesoare Apple Silicon, iar miscarea este una care va agita apele in piata si va aduce o premiera: pe iPhone, iPad si Mac-uri vor fi utilizate procesoare din aceeasi familie. Tim Cook anunta in iunie ca Apple va pune pe Mac-uri propriile procesoare, renuntand la un parteneriat semnat in 2005 cu Intel. Primele computere cu chip-uri Apple vor ajunge pe piata la final de an, iar tranzitia completa catre procesoarele marca Apple va dura doi ani.

Lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat,pentru care se impune carantina la sosirea in Romania

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a actualizat lista tarilor sau zonelor pentru care, din cauza numarului mare de infectari cu SARS-CoV-2, orice persoana care vine in Romania din aceste zone galbene va trebui sa intre in carantina.

Danemarca, inclusa pe lista tarilor pentru care se impune carantina la revenirea in Romania, dupa ce s-a descoperit o noua varianta a virusului SARS-CoV-2

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat lista tarilor sau zonelor de risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie masura carantinei asupra persoanelor care sosesc in Romania din acestea, incluzand si Danemarca, dupa ce aici s-a detectat circulatia unei noi variante de virus SARS-CoV-2.

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat lista tarilor din zona galbena de transmitere COVID-19

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat lista galbena, care cuprinde tarile considerate cu risc epidemiologic ridicat pnetru Romania. Aceasta urmeaza sa intre in vigoare de vineri, 13.

NELU TATARU: Vom achizitiona trei milioane de teste rapide, care vor fi date Unitatilor de Primiri Urgente

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat astazi, la Sfantu Gheorghe, ca in urmatoarea perioada vor fi cumparate trei milioane de teste rapide pentru depistarea infectiei cu noul coronavirus, care vor fi distribuite Unitatilor de Primiri Urgente.

Bani de la Guvern! Cine sunt romanii care vor beneficia de ajutor de la stat. Legea intra in vigoare pe 13 noiembrie

Bani de la Guvern pentru mai multi fermieri afectati de seceta. Termenul limita de constatare a culturilor calamitate a fost prelungit cu o luna. Legea intra in vigoare pe 13 noiembrie. Despagubiri pentru seceta. Guvernul vine in ajutorul fermierilor afectati Mai multi fermieri afectati de seceta accentuata si prelungita din perioada 2019-2020 vor beneficia de .

ALEGERI SUA: Democratii vor avea o majoritate in Camera Reprezentantilor, desi au inregistrat pierderi

Democratii vor dispune de o majoritate mai mica decat in prezent in Camera Reprezentantilor dupa alegerile din 3 noiembrie in care au incercat sa-si pastreze districtele pe care le castigasera in urma cu doi ani in dauna republicanilor.

Horocop 11 noiembrie 2020. Zodia care va avea o zi dificila

Astrele vin cu noi previziuni despre cele 12 semne ale horoscopului. Care va fi evolutia lor pe data de 11 noiembrie si cine va avea in special o zi extrem de dificila? Iata prin ce urmeaza sa treaca zodiile in ziua de miercuri, 11 noiembrie! Horoscop pentru miercuri, 11 noiembrie 2020 Berbec Cateva situatii .

ARISTON THERMO GROUP: Schimbarile climatice vor avea un impact semnificativ asupra vietii comunitatilor

Oamenii de stiinta estimeaza ca in 2050 aproximativ 200 de milioane de oameni vor fi nevoiti sa migreze din cauza schimbarilor climatice.

Si-a dat sotia in judecata ca i-a facut copii urati, iar o tanara parintii pentru ca nu e frumoasa. Cum arata oamenii care au pornit cele mai bizare procese

In categoria motivelor socante pe care le-au auzit judecatorii in viata lor se afla si imaginea unor persoane apropiate care nu era in stantardele altora. Un barbat si-a dat sotia in judecata pentru ca i-a facut copii urati, iar o tanara a ajuns in fata magistratilor cu o problemaaparte parintii ei nu au facut-o .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )