Libnet.ro
UNICEF

14:30

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Accidentul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Accidentul

Doi politisti intra cu masina intr-un copac. Primul: Ba, uite in ce fel e masina, e zob! Al doilea: Da ba, dar priveste partea buna. Primul: Care? Al doilea: O sa fim promovati. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Pamantul

Doi olteni, Ion si Gheorghe voiau sa sape o groapa pentru a sadi un pom. Sapa oltenii ce sapa si la un moment dat Ion il intreaba pe Gheorghe: -Ba, Gheorghe, dar noi ce facem cu mormanul asta de pamant.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Bauturile

De Florii in barurile din Vaslui bauturile cele mai apreciate sunt: - Jagermeister cu muraturi - Rachiu de sfecla cu redbull in ziua de Florii, apa potabila este oprita! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Carosabil

Accident rutier pe o straduta. Un politist cu un carnet in mana incearca sa isi noteze datele situatiei. Una bucata mana. pe carosabil. una bucata picior. pe carosabil. una bucata cap . pe trotir. nu. pe.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Apelul

Azi dimineata unul dintre telefoanele mele a inceput sa sune. Pe ecran apare: unidentified number - buna ziua, suntem de la SRI! - Stiu. Mi-am dat seama imediat. - Cuma sa? - Pai m-ati sunat pe un smartphone defect,.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Portofelul

O tipa striga disperata la un politist de pe partea cealalta a strazii: Domnule agent, veniti repede, un tip tocmai mi-a furat portofelul! Si mie, doamna, si mie Da las ca-l prindem.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Cuiele

Erau doi ardeleni intr-un tren si nu prea stiau ce sa faca ca sa nu se plictiseasca pana la Cluj. - Hai sa batem cuie in pereti ca sa avem unde sa ne punem caciulile, zice unul. - Apai hai sa batem cuie, zice celalalt.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Carnea

Un oaspete la masa unui oltean. Olteanul: Mai ia o bucata de carne. Multumesc, am mancat deja doua bucati. De fapt, patru, dar tu mananca, cine sta sa le numere .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Fabrica

Un om disperat se adreseaza unui alt om de pe strada : - Nu va suparati ! Spuneti-mi, va rog, unde este fabrica de paine . - Nu ma supar. Este langa fabrica de confectii. - Si va mai rog sa-mi spuneti unde este.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Frumusetea

Mama, mama, Alinuta a zis ca ea este mai frumoasa decat mine! Fetita mea, frumusetea nu este asa de importanta! Da, dar zice si ca mama ei este mult mai frumoasa decat tine. Cine, tata aia.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Betivul

Un tanar dintr-un sat vasluian este dus la postul de politie si sanctionat cu amenda contraventionala , intrucat era baut. - Nu e adevarat, nu eram beat. Am avut de gand sa ma imbat, dar am terminat.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )