Libnet.ro
UNICEF

01:05

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Fabrica

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI SECI: Fabrica

Un om disperat se adreseaza unui alt om de pe strada : - Nu va suparati ! Spuneti-mi, va rog, unde este fabrica de paine . - Nu ma supar. Este langa fabrica de confectii. - Si va mai rog sa-mi spuneti unde este. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Vaca

O vaca pastea pe asfalt. Un submarin vine si o loveste. Ce concluzie se poate trage din acest tragic accident ? Sa nu mancam fructe nespalate.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Elefantii

De ce au elefantii ochii rosii? - Ca sa se ascunda in cires - Ati vazut vreodata elefanti in cires? - Ati vazut ce bine se ascund? .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Liliecii

Trei lilieci pe o creanga, doi cu capul in jos, unul cu capul in sus. Unul dintre cei cu capul in jos zice: Uite, ma, asta iar a lesinat!.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Bauturile

De Florii in barurile din Vaslui bauturile cele mai apreciate sunt: - Jagermeister cu muraturi - Rachiu de sfecla cu redbull in ziua de Florii, apa potabila este oprita! .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Carnea

Un oaspete la masa unui oltean. Olteanul: Mai ia o bucata de carne. Multumesc, am mancat deja doua bucati. De fapt, patru, dar tu mananca, cine sta sa le numere .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Frumusetea

Mama, mama, Alinuta a zis ca ea este mai frumoasa decat mine! Fetita mea, frumusetea nu este asa de importanta! Da, dar zice si ca mama ei este mult mai frumoasa decat tine. Cine, tata aia.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Glontul

Intors din razboiul cu arabii,Bula are cumplita misiune de ai comunica matusii sale vestea ca baiatul ei,Strul a murit impuscat. Convins ca a gasit,dupa o matura chibzuinta, formula cea mai putin socanta,el spune.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Oile

Un ardelean statea cu soacra si cu oile pe camp. Deodata se iveste o furtuna mare cu fulgere. La un moment dat un fulger ii trasneste o oaie. Taranul : No ase ma, no ase. Al doilea fulger ii mai omoara o oaie. Taranul.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Darurile

Dumnezeu imparte daruri. Moldoveanul ajunge ultimul si i se spune: Ai ajuns ultimul si nu au mai ramas decat frumusetea si prostia. -Ce alegi? -Apoi Doamne, frumusetea-i trecatoare.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Cosul

Alinuta: Mama, mama! Nu mi-a mai iesit niciun cos pe fata! Mama: Ce frumos, Alinuta! Dar de ce? Alinuta: Nu mai am niciun pic de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )