Libnet.ro
UNICEF

20:45

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: in bar

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: in bar

Noaptea tarziu langa un bar . Peste tot liniste, dar deodata iese Bula injurand si mort de beat. Trece strada peste un loc nemarcat. Un politist il vede si-i spune sa se intoarca. M-as intoarce dom politist,. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La bar

Doua blonde se plimba pe strada. Vezi barul asta? E deschis 24 de ore pe zi! Ce proasta esti! E deschis mai mult.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: 112

Intrebare la Radio Erevan: De ce pe masina de politie scrie 112? Raspuns: Sa stie cum sa se bage politaii in masina, adica: 1 la volan, 1 in dreapta si 2 in spate.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Alo!

Un tip care dorea sa isi vanda masina, isi scrie pe o hartie numarul de telefon si il lipeste pe geamul din spate al masinii. In timp ce era in trafic, primeste un telefon: -Alo ,da! Cine este?? -Aici e politia,.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Marele premiu

Politia germana a hotarat sa premieze cu suma de 10000 de euro prima masina care trece si in care toti pasagerii au centura pusa. Trec masinile. trec si se hotarasc sa opreasca una. In timp cei explica.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Faruri

Doi motociclisti, noaptea, vad farurile unui tir. La un moment dat, unul dintre ei ii spune celuilalt: Uite ba inca doi altii ca noi! Hai sa trecem printre ei! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Pe bicicleta

Doi ardeleni, Ion si Gheorge, merg pe bicicleta. - Mai Ioane, vezi ca-ti bate lantul. - Nu te aud! Ce spui? - Vezi ca iti bate lantul! - Zii si tu mai tare. ! - Iti bateee lantuuul. - Nu te aud, ca imi.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Politica

Bula, care e politica cea mai buna pe vremurile astea? Sa-i pacalesti pe toti. Si cea mai proasta? Sa crezi ca i-ai pacalit.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Drum gresit

Un preot vede o prostituata in strada si-i zice: Stii ca esti pe un drum gresit? Stiu! Nu prea trece mai nimeni pe-aici! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La intamplare

Cum alegi cea mai proasta blonda dintrun grup de blonde? Iei una la intimplare! .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Logodna

Doi moldoveni se iubeau foarte mult, dar nu erau logoditi. Intr-o zi, fata plangea foarte mult pentru ca era gravida si nu vroia. Iubitul ei ca sa o impece, sa nu mai planga, i-a spus: esti divina, mareat.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )