Libnet.ro
UNICEF

23:15

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Conserva

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Conserva

Doua sotii de politisti stau de vorba. Una zice: - Draga, sotul meu are post langa o florarie. Niciodata nu mi-a adus vreo floare. Cealalta: - Si ce? Al meu are post langa Conservator. O conserva n-am vazut pana . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Manusile

Doi politisti discuta: - De ce iti tot freci mainile? - Ca mi-e frig. - Dar de ce nu le bagi in buzunar? - Acolo am manusile .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Oglinda

Doi politisti merg pe un drum ingust la marginea unui sat prapadit. Merg ei ce merg si zaresc o oglinda. Unul din ei o ia in mana, se uita in ea si zice catre celalalt: -Ia uite ba. poza mea! -Fugi ma deici ca nu.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: in lift

Doua blonde mergeau cu liftul, iar acesta se blocheaza intre etaje: - Ajutooor! Ajutooooor!, striga una dintre ele. - Ajutoooor!, urla si a doua. Striga ele in continuare, in timp ce tot apasa pe.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Laptele

Doua blonde la supermarket: - Ia uite fata, pe cutia de lapte scrie `Deschide aici` si eu ca proasta o deschideam mereu acasa! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Omul beat

Un cetatean beat se duce la un politist si ii spune: - Sefu, vreau sa-ti zic un banc. - Nu vezi, omule, ca sunt politist? - Nu-i nimiiiic! Ti-l spun pana-l pricepi.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Chibritul

Bula vrea sa aprinda un bat de chibrit. Incearca o data, de doua, de trei ori si nu se aprinde. Mai incearca si se aprinde unul. Bula: - Pe asta sa-l pastrez, ca e bun! .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Caciula

Un oltean vine acasa, beat crita, si se culca, cu caciula pe cap. Pe la miezul noptii, se trezeste si-si pune mana in cap. Olteanul, surprins: - Mai, mare minune! M-am culcat chel si m-am trezit cu parul valvoi! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Rosiile

Doi ardeleni converseaza la un pahar de palinca. - Mai Ioane tie-ti plac rosiile? Dupa o jumatate de ora de gandire intensa si profunda Ion raspunde: - De mancat da, insa asa.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Mama

O blonda sta pe o banca in parc si plange . Un tip se apropie si o intreaba ce s-a intamplat . - Vesti groaznice ! A murit mama ! Dar asta nu-i tot . Am sunat-o pe sora mea si mi-a spus ca si mama ei a murit.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Orbul

Un mut ii spune unui surd: - Ne urmareste un orb! .

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )