Libnet.ro
UNICEF

00:07

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Orbul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI SECI: Orbul

Un mut ii spune unui surd: - Ne urmareste un orb! . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Miriapozii

Un miriapod ii spune miriapoditei: - imi esti draga! Ea ii raspunde: - Si tu imi esti drag! Si s-au luat de mana, si s-au luat de mana, si s-au luat de.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: CD-ul

Un nebun se plimba prin curtea spitalului cu o sfoara de care era legat un CD. Doctorul: Ce faci cu sfoara aia? La care nebunul, smecher: Trag muzica .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Vaca

Un crocodil croseta apa minerala intr-un borcan. Morala:Nu da cu piatra-n geam ca nu-i bicicleta ta! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Chibritul

Bula vrea sa aprinda un bat de chibrit. Incearca o data, de doua, de trei ori si nu se aprinde. Mai incearca si se aprinde unul. Bula: - Pe asta sa-l pastrez, ca e bun! .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Caciula

Un oltean vine acasa, beat crita, si se culca, cu caciula pe cap. Pe la miezul noptii, se trezeste si-si pune mana in cap. Olteanul, surprins: - Mai, mare minune! M-am culcat chel si m-am trezit cu parul valvoi! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Rosiile

Doi ardeleni converseaza la un pahar de palinca. - Mai Ioane tie-ti plac rosiile? Dupa o jumatate de ora de gandire intensa si profunda Ion raspunde: - De mancat da, insa asa.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Mama

O blonda sta pe o banca in parc si plange . Un tip se apropie si o intreaba ce s-a intamplat . - Vesti groaznice ! A murit mama ! Dar asta nu-i tot . Am sunat-o pe sora mea si mi-a spus ca si mama ei a murit.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Conserva

Doua sotii de politisti stau de vorba. Una zice: - Draga, sotul meu are post langa o florarie. Niciodata nu mi-a adus vreo floare. Cealalta: - Si ce? Al meu are post langa Conservator. O conserva n-am vazut pana .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Binoclul

Ion isi cumpara de la Cluj un binoclu. Gheo il intreaba cei ala. Ion: - E un instrument cu care poti sa vezi pana hat, departe si toate lucrurile le vezi ca si cum ar fi langa tine. Gheo: -Ma, nu se poate asa.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Amantul

Alinuta o intreaba pe bunica ei: - Bunico, tu ai avut, vreodata, un amant? - Doamne,Dumnezeule!! striga bunica, urcand repede in pod, unde descuie un dulap prapadit, din care se prabuseste un.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )