Libnet.ro
UNICEF

09:30

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Nu ma credeti

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Nu ma credeti

Politistul: - Ati consumat bauturi alcoolice? - O lada de bere, 2 litri de vin si o sticla de vodka. - Suflati aici va rog. - De ce? Nu ma. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Ma puteti

O fetita isi cumpara o sticla de suc si, neputand sa o deschida, cere ajutorul unui politist: - Domnule politist. Ma puteti ajuta sa deschid sticla de suc? Politistul ia sticla fetitei in mana lui si urla: -.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Cealalta

Un copil vede un politist cum isi baga un corn in fund. Curios copilul il intreaba: - Domnule politist, de ce va bagati cornul in fund? - Ca am fost la dentist si mi-a zis sa mananc pe partea.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Flotarile

Un politist isi facea rondul de noapte. Aude intr-o tufa: - 58, 59, 60. - Ce faci ba aici? - Flotari! - Da-le-ncoace si sterge-o! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: El

Doi prieteni stau de vorba: - Ce mai faci? - Uite, m-a lasat nevasta pentru cel mai bun prieten. - Credeam ca eu sunt cel mai bun prieten al tau - Acum e.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Asa devreme

- De ce cocosii canta asa devreme dimineata? - Ca sa se faca si ei auziti! Mai tarziu nu pot, se trezesc gainile.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Televizoare

Un moldovean nu se descurca prea bine prin oras si intreaba pe cineva: - Nu va suparati , caut magazinul de televizoare! - Nu ma supar, zice celalalt, cautati-l! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: TBT

Micutul Bula catre maica-sa: - Mama, ieri cand eram in autobuz, tata mi-a zis sa ma ridic si sa ofer locul unei doamne. - Foarte frumos din partea ta, Bula! - Dar mama, eu stateam in poala.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: E aprins

Blonda suna la relatiile cu clientii: - Nu imi functioneaza monitorul. - E aprins? - Sigur. - Atunci stingeti-l. - Ok. Acuma.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Pe o punte

Un ardelean mergea pe o punte, cand observa venind spre el o broasca. Se opreste si isi spune: - No, asta ori vine de undeva , ori se duce undeva.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Fulgera

I: De ce rad oltenii cand fulgera? R: Au crezut ca sunt fotografiati .

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )