Libnet.ro
UNICEF

01:05

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Cum sa devii politist

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Cum sa devii politist

Un politai inalt ca bradu ), cu mustacioara, vorbeste cu un pusti: - Mai tancule iti place mustata mea? - Da nene. - Mai tincule, da tie iti place cascheta mea? - Da nene. - Pai vad ca tie ti-ar place sa fii. continuă pe B1

Cele mai tari bancuri despre desert. Ce face o blonda in Sahara

Va propunem o colectie de bancuri despre desert. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii propriile glume de acest fel pe care le stiti.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Implozia

I: Ce se intampladacaspargi capul unui politist? R: Vei provoca o implozie.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Politistul si baba

Merge o baba cu bicicleta. Un politai o intreaba: Unde mergi, babo ? La cimitir. Si bicicleta cine o aduce inapoi acasa ? .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Examen

Examen la politie - Ce capitala are Marea Britanie? Liniste. O voce din spate: - Dar ne-ati spus sa invatam capitale de tari, nu de mari! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Nedumerire

Un om disperat se adreseaza unui alt om de pe strada : - Nu va suparati ! Spuneti-mi va rog unde este fabrica de paine . - Nu ma supar . Este langa fabrica de confectii . - Si va mai rog sa-mi spuneti unde este.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Ferma lui Bula

Bula, neavand studii, se hotaraste sa-si faca o ferma. in prima luna isi cumpara 100 de pui, in a doua luna isi mai cumpara 100 si tot asa timp de un an. Dupa un an se intalneste cu.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Lupul la stana

Cica un lup dadea tarcoale la o stana. La un moment dat s-a oprit. De ce? Pentru ca nu mai avea tarcoale.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Moldovenii si canibalii

Un canibal a prins un moldovean si fugea cu el in spinare. se intalneste cu un alt cannibal: Ooo, azi o sa aveti ce manca, da ce natie e? E moldovean. Ooooo, dai mai bine drumul.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La scoala

- Mama, spuse Bula, am o veste buna si una proasta! Pe care vrei sa ti-o zic mai intai? - Incepe cu cea buna, draga. - Vestea buna este ca am luat 10 la scoala! - Vai, bravo baiatul meu! - Dar vestea proasta este ca.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Rosiile

Doi ardeleni converseaza la un pahar de palinca. - Mai Ioane tie-ti plac rosiile? Dupa o jumatate de ora de gandire intensa si profunda Ion raspunde: - De mancat da, insa asa.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )