Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cele mai tari bancuri despre desert. Ce face o blonda in Sahara

Adevărul Adevărul,
Cele mai tari bancuri despre desert. Ce face o blonda in Sahara

Va propunem o colectie de bancuri despre desert. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii propriile glume de acest fel pe care le stiti. continuă pe Adevărul

Cele mai savuroase bancuri despre Ana Pauker, femeia care a terorizat Romania in primii ani de comunism

Nenumarate bancuri si anecdote au circulat in anii 50 pe seama Anei Pauker, cea mai puternica femeie din Romania primilor ani de comunism.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Eu si prietena mea blonda

Spune-mi sincer, imi zise noua mea prietena blonda, asa-i ca in momentul asta te gandesti la ce-o fi in capul meu? Mda, ai dreptate, ii raspund. Dar banuiesc ca e cam acelasi lucru ca pe fata.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Sotul

O blonda lipseste de acasa 3 zile. Sotul innebunit o cauta, o cauta, dar nimic. A treia zi apare blonda: - Unde ai fost, nevasta ? - Aoleu, ce-am patit! M-au prins unii si m-au violat o saptamana. - Pai.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Oaza

Intr-un desert Alinuta intalneste o caravana, la care intreaba: -Nu vasuparati, unde este prima oaza? -Mergeti drept inainte si vinerea viitoare o luati la.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La Bucuresti

Un moldovean, vorbind despre planurile sale de viitor : Bluji am, jeaca-mi cumpar, o leaca de bataie stiu. acu ma duc la Bucuresti .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Cum sa devii politist

Un politai inalt ca bradu ), cu mustacioara, vorbeste cu un pusti: - Mai tancule iti place mustata mea? - Da nene. - Mai tincule, da tie iti place cascheta mea? - Da nene. - Pai vad ca tie ti-ar place sa fii.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Examen

Examen la politie - Ce capitala are Marea Britanie? Liniste. O voce din spate: - Dar ne-ati spus sa invatam capitale de tari, nu de mari! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Rosiile

Doi ardeleni converseaza la un pahar de palinca. - Mai Ioane tie-ti plac rosiile? Dupa o jumatate de ora de gandire intensa si profunda Ion raspunde: - De mancat da, insa asa.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Nedumerire

Un om disperat se adreseaza unui alt om de pe strada : - Nu va suparati ! Spuneti-mi va rog unde este fabrica de paine . - Nu ma supar . Este langa fabrica de confectii . - Si va mai rog sa-mi spuneti unde este.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Moldovenii si canibalii

Un canibal a prins un moldovean si fugea cu el in spinare. se intalneste cu un alt cannibal: Ooo, azi o sa aveti ce manca, da ce natie e? E moldovean. Ooooo, dai mai bine drumul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )