Libnet.ro
UNICEF

06:30

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Elicopter

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Elicopter

Doi politisti intr-un elicopter. -Bai, Vasile! Cei aia de sus? -Nu stiu, la asta ma gandeam si eu. Dupa un timp: -Vasile, m-am prins ce-i aia: -Ce e? -Instalatia de aer conditionat. -Cum ti-ai dat seama? -Numai. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Ghita

Se intalnesc doi politisti: - Salut, Ghita! Ce intelegi tu prin vid, frate? Sta Ghita, se gandeste si, dupa o bucata de vreme, spune: - Am in cap, dar nu pot sa-ti spun.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: La coada calului

Doi politisti de la Rutiera opresc un mos cu o caruta, hotarati sa rada de el: - Permisul si talonul, va rog! Mosul ridica coada calului: - Va rog, serviti-va din.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Cisterna cu vin

Un infractor este interogat la politie: - Spune, domle, ce-ai facut! - Pai am furat o cisterna cu vin. - Jumatate am baut-o. - Si cu cealalta jumatate ce-ai facut? - Pai, am.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Capatul

Doi soareci se uita printr-o teava. Unul de la un capat , celalalt de la alt capat. Intrebare: De ce nu se vad? Raspuns: Pentru ca unul se uita marti si celalalt miercuri.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Ciobanii

Erau doi ciobani moldoveni si stateau sprijiniti in bate. Deodata unul dintre ei ia bata si il loveste zdravan pe celalalt in fata. Ala se ridica plin de sange si ia pozitia initiala fara sa zica.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Doua belete

Doi ardeleni in gara, la ghiseul de bilete: -Domnisoara, doua belete. -Da, sigur, pana unde? -Gheorghe, ii spuniem? -Nu. -Domnisoara, doua belete, va rog. -Sigur, dar daca nu-mi spuneti.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Eroina degeaba

Zece blonde si o bruneta stau atarnate de un pod deasupra unei prapastii. zice bruneta: -Fetelor, nu mai rezistam mult. Ma arunc eu ca sa traiti voi. Se arunca bruneta si blondele, miscate de gestul ei,.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Copil cuminte

Alinuta, fii cuminte si intoarce-te in casa! Nu. Alinuta, hai, te roaga mama urca cele 2 etaje si vino in casa! Nu, mama, ca iar o sa ma arunci pe.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: X

La campionatul X, romanii au luat prima zi o medalie, a doua zi au mai luat inca una, iar in a treia zi i-au prins.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Visau

O moldoveanca in gara: -Un bilet la Visau! -20 000 de lei. -Aoleu,mai ghini fac in sacosa.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )