Libnet.ro
UNICEF

18:45

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Ce este vidul pentru un politist

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Ce este vidul pentru un politist

Se intalnesc doi politisti: - Salut, Ghita! Ce intelegi tu prin vid, frate? Se intalnesc doi politisti: - Salut, Ghita! Ce intelegi tu prin vid, frate? . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Drumul

Intrebare: - De ce politistii merg, intr-o misiune, cate doi? Raspuns: - Pentru ca unul stie drumul inainte si celalalt stie drumul inapoi! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: 2 boi

Doi politisti dau examenul de limba romana si trebuie sa faca o propozitie. Primul: Pe camp sunt doi boi. Al doilea: Nu e bine! Lumea o sa creada ca noi suntem boii. Stai ca stiu eu una mai buna.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Amenda

- Domnule pulitist , de ce imi dati amenda ca doar am trecut strada pe zebra ??? - Vad ca ai trecut calare pe o zebra, dar trebuia sa treceti pe trecerea de pietoni ! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Bordelul

Bula si Strula mergeau pe strada. La un moment dat vad un bordel. Strula: - Intru si eu sa vad cum este! Iese peste 15 min. si spune: - Bula, este naspa ba, mai buna este nevasta-mea. Intra si Bula,.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Trenul

Intrebare: - De ce stau oltenii, sub pod, cand trece un tren? Raspuns: - Ca sa vada daca este baiat sau fata! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Ora de Anatomie

Bula este la ora de Anatomie. Profesorul intreba: Bula cum se numesc ultimii dinti care ne apar in gura? Bula: Proteza, domnule profesor.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Bancnota

O tanara moldoveanca vrea sa faca niste cumparaturi dintr-un mall si scoate o bancnota de 100 $. - Ne pare rau, dar aceasta bancnota este falsa ! - Da?! se burzului tanara, asta inseamna ca aseara am fost.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Moldovenii in Franta

Sotul si sotia, moldoveni, sunt pentru prima data la un restaurant, in Paris. Se apropie chelnerul de ei, le da meniul, totul in franceza. Sotul incearca sa faca o comanda: Silvuple, le carne,.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Politiste blonde

Trei blonde ce doreau sa devina detectivi s-au prezentat la examen. Examinatorul le arata o fotografie a unui suspect, si ca sa le testeze puterea de observatie, le intreaba cum anume il vor recunoaste pentru.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Muzicieni

- De ce sunt toti oltenii muzicieni? - Pentru ca dorm la sol si vorbesc cu fa.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )