Libnet.ro
UNICEF

05:30

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Infractorul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Infractorul

Doi politisti pleaca sa retina un infractor inarmat. La intrare, unul ii spune altuia: tu intra primul, iar eu am sa te razbun. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Grenadele

Doi politisti gasesc trei grenade intr-o groapa. - Ce ne facem cu ele? - Le ducem la sectie. - Si daca explodeaza una pe drum? - Spunem ca am gasit doar doua.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Sange rece

Discutie intre doi politisti: - Ba, ce tremuri asa, ce ai patit? - Am stat putin in frigider. - De ce? - Pai, sefu, nu ne-ati zis ca politistii trebuie sa aiba sange.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Cluj

Doi ardeleni se intorc cu trenul de la Bucuresti. La un moment dat, in apropiere de Cluj, Ion catre Gheorghe: - Mai Gheo, cum crezi tu ca se zice corect: Cluj sau Cluuuuj? - D-apoi, eu cred ca Cluuuuj.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Groapa

Doi olteni, Ion si Gheorghe, voiau sa sape o groapa pentru a sadi un pom. Sapa oltenii nostri ce sapa si la un moment dat Ion il intreaba pe Gheorghe: Ba Gheorghe, dar noi ce facem cu mormanul asta.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Sens unic

Un politist opreste o masina condusa de o blonda deoarece mergea pe o strada, cu sens unic, in contrasens: Stiti unde mergeti? Nu dar trebuie sa fie rau tare acolo! Toti se.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Ciobani

Erau doi ciobani moldoveni si stateau sprijiniti in bate. Deodata unul din ei ia bata si il loveste zdravan pe celalalt in fata. Ala se ridica plin de sange si ia pozitia initiala fara sa.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Sotul

La un bar, discuta doua blonde trecute de prima tinerete: - Vezi pe cei doi barbati de acolo? Ei bine, cel din dreapta este sotul meu, cel din stanga este amantul meu. - Ce ciudat. La mine este exact inver.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Sosetele

I: Ce zic moldovenii cand scot sosetele? R: A mai trecut un an.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Soacra

Un oltean isi ingroapa soacra langa drum, iar pe placa funerara scrie: Sub aceasta cruce grea, Zace scumpa, soacra-mea, Calatorii mei iubiti, Mai incet, sa n-o.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Antene

De ce isi coloreaza Moldovenii antenele? Ca sa vada color la tv .

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )