Libnet.ro
UNICEF

00:07

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Ofticosul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Ofticosul

In fata unui dozator de cafea un politist observa cum un tip introduce o fisa, apasa un buton apoi tipul isi ia cafeaua si pleaca. Curios, politistul introduce si el o fisa, apasa un buton si-i cade. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Biletul de autobuz

Un politist se suie in autobuz si taxeaza un bilet, dupa care mai taxeaza unul. Un cetatean il vede si-l intreaba: - De ce ati taxat 2 bilete? Politistul raspunde: - Pai daca pierd unul, il am pe.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Militienii la bordel

Doi militieni se duc la un bordel proaspat deschis. Receptionerul le zice: - Ce doriti, baieti? - Am vrea sa f***m si noi ceva. - Si cati bani aveti? - Vreo 100 de lei. - De banii astia, iesiti voi afara, mergeti.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La bordel

Bula si Strula mergeau pe strada. La un moment dat, vad un bordel. Strula: - Intru si eu sa vad cum este! Iese peste 15 minute si spune: - Bula, este naspa ba, mai buna este.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: De ce Alinuta e simtita de la distanta de caine

Alinuta catre mama ei: - Mama, cainele nostru are un simt olfactiv foarte dezvoltat. Imi simte mirosul de la 1 km! Mama: - Pai, atunci mai spala-te si tu! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La doctor

O blonda merge la doctor: - Domnule doctor ,de fiecare data cand fac dragoste, ma doare. Doctorul introduce mana si intreaba daca o doare, blonda zice ca nu, baga mai mult, tot nu o doare, mai mult. si blonda scoase.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Profesoara

Profesoara: - Bula, cum se numesc persoanele care continua sa vorbeasca altora, desi e clar ca cele din urma nu mai sunt interesate de discutie? Bula: - Se numesc profesori,.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La razboi

Stefan cel Mare la razboi: -Pi cai, osteni! -Si io picai, Maria ta! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La scoala

Colegii de clasa au vazut-o intr-o zi pe Alinuta ca radea ranjea) tot timpul. Cand au intrebat-o de ce este asa vesela, ea le-a raspuns ca nu rade, este din cauza mamei, care i-a strans prea tare parul in.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: La judecator

Nevasta ardeleanului baga divort. La judecator: Domnule, de zece ani suntem casatoriti si nu am facut inca dragoste! Judecatorul catre ardelean: Tu ori nu vrei, ori nu poti, ori nu stii De putut pot,.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: La biserica

De ce nu este bine sa spui unui oltean un banc vinerea? Pentrucarade duminica in biserica! .

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )