Libnet.ro
UNICEF

01:05

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Sotiile politistilor

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Sotiile politistilor

Doua sotii de politisti stau de vorba. Una zice: - Draga, sotul meu are post langa o florarie. Niciodata nu mi-a adus vreo floare. Cealalta: - Si ce? Al meu are post langa Conservator. O conserva. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Doi politisti patruleaza

Doi politisti patruleaza noaptea si deodata unul dintre ei cade intr-o gura de canal - Ba, scoate-ma de aici - Cel de-al doilea politist arunca cureaua de la pantaloni, iar celalalt se apuca de.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: La academia de politie

La academia de politie, la cursuri un ofiter intreaba studentii: - Ce este din cauciuc, incepe cu C si se trage pe un picior? Tacere. Nimeni nu stie. - O cizma dobitocilor Va mai pun o intrebare,.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: in trafic

O femeie, care conducea foarte repede, este oprita de un politist: - Ati depasit limita de viteza. Permisul dumneavoastra, va rog! - Vi l-as da, numai ca nu am asa ceva! - Nu aveti?! - L-am.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Doua scobitori

Doua scobitori merg sus pe munte. Vad un arici. - Ca sa vezi. Nu stiam ca se poate urca si cu autobuzul! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Doi ardeleni in tren

Ion si Gheorghe se intorc acasa dupa calatoria la Bucuresti. Ajung la gara, se urca in trenul de Cluj, isi gasesc doua locuri. - Mai Ioane, cat face trenul pana la Cluj? - Mult, ma. Toata.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Pisica unei blonde

Doua blonde la taclale. Una din ele zice: - Mi-a murit pisica dupa ce i-am facut baie. La care cealalta zice: - Dar tu nu stii ca pisicile nu se spala? La care prima blonda ii raspunde: - Nu a.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Bula ia note mici la scoala

Vine Bula de la scoala si ii zice lui taica-su: -Tata, tata! Am luat un 2 la mate! Taica-su ii trage o mama de bataie! A doua zi, vine Bula si zice: -Tata, tata! Am luat un 2 la.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Cea mai frumoasa compunere

La scoala, elevii primesc ca tema sa faca o compunere despre dragostea de tara. Cea mai frumoasa compunere a fost a lui Bula. El a descris o intamplare legata de pisoii pe care pisica sa i-a fatat de.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: in clasa

Profesoara se ridica de pe scaun si spune: - Care crede ca e prost sa se ridice in picioare! - Eu, doamna profesoara! spune Bula - De ce crezi asta mai, Bulisor? - Pai nu cred ca sunt prost dar nu .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La scoala

Alinuta la scoala: -Unde se gaseste cel mai mult zahar din lume,Alinuta? intreba invatatoarea -Pai, in Zahara. -Bine Alinuta, dar acolo e praf. -Da ce, am zis ca-i.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )