Libnet.ro
UNICEF

01:05

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: in trafic

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: in trafic

O femeie, care conducea foarte repede, este oprita de un politist: - Ati depasit limita de viteza. Permisul dumneavoastra, va rog! - Vi l-as da, numai ca nu am asa ceva! - Nu aveti?! - L-am. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Doi politisti patruleaza

Doi politisti patruleaza noaptea si deodata unul dintre ei cade intr-o gura de canal - Ba, scoate-ma de aici - Cel de-al doilea politist arunca cureaua de la pantaloni, iar celalalt se apuca de.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: La academia de politie

La academia de politie, la cursuri un ofiter intreaba studentii: - Ce este din cauciuc, incepe cu C si se trage pe un picior? Tacere. Nimeni nu stie. - O cizma dobitocilor Va mai pun o intrebare,.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Secretul unei blonde

La o petrecere, invitatii se contrazic pe tema: barbatii sau femeile, care sunt mai de incredere? - Nici o femeie, spune un barbat de-a dreptul suparat, nu poate pastra un secret. - Nu prea cred ca.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Samburii de mar

Un politist gaseste un pusti la colt de strada vanzand ceva in gramajoare mici. il intreaba pe pusti cu un aer sever: - Ma, ce faci tu aici? - Vand samburi de mar domnule! - Si la ce sunt.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Cea mai frumoasa compunere

La scoala, elevii primesc ca tema sa faca o compunere despre dragostea de tara. Cea mai frumoasa compunere a fost a lui Bula. El a descris o intamplare legata de pisoii pe care pisica sa i-a fatat de.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: O familie de moldoveni intr-un restaurant

O familie de moldoveni s-a imbogatit si ia cina intr-un restaurant de lux. - Cine e fufa aia care se holbeaza la tine ? - E amanta mea ! - Divortez ! Plec la mama ! - Bine, dar sa stii ca dupa.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Amantul bunicii

Alinuta o intreaba pe bunica ei: -Bunico,tu ai avut vreodata un amant? -Doamne,Dumnezeule!! Striga bunica urcand repede in pod, unde descuie un dulap prapadit din care se prabuseste un.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Pisica unei blonde

Doua blonde la taclale. Una din ele zice: - Mi-a murit pisica dupa ce i-am facut baie. La care cealalta zice: - Dar tu nu stii ca pisicile nu se spala? La care prima blonda ii raspunde: - Nu a.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La inspectie

Bula la scoala, intr-o clasa in care erau in majoritate fete. Profesoara anunta ca a doua zi vor avea inspectie dar le avertizeaza pe fete: - in cazul in care auziti din gura lui Bula o prostie, sa.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La scoala

Alinuta la scoala: -Unde se gaseste cel mai mult zahar din lume,Alinuta? intreba invatatoarea -Pai, in Zahara. -Bine Alinuta, dar acolo e praf. -Da ce, am zis ca-i.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )