Libnet.ro
UNICEF

06:30

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Suna

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Suna

O blonda trece cu masina peste un politist si-l omoara. Suna la Politie si intreaba: Buna ziua. Sunteti 112? Da. Am sunat sa va spun ca acum sunteti 111. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La Magazin

Blonda la magazin: Va rog trei becuri stricate. Nu avem, dar scuzati-ma, la ce ati vrea sa le folositi? Vreau sa imi amenajez o camera obscura.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Paris

Blonda revine acasa dupa o vizita la Paris. Imaginati-va, asa de culti sunt oamenii pe acolo, ca pana si maturatorii stiu franceza! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Manusile

Q: De ce au politisti manusile pina la coate? A: Ca sa stie de unde sa indoaie mina. Q: De ce au nasturi pe manusi? A: Ca sa nu se stearga la nas. Q: De ce sunt lustruiti nasturii de la manusi? Q: Ca.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Oglinda

Care este diferenta dintre o blonda si o oglinda? O blonda se abureste mai repede.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Armata

Bula in armata. Deodata un soldat este impuscat. Toti ceilalti erau ingrijorati ne stiind cum sa zica familiei. Bula le spune: -Stati linistiti ca le zic eu. Ajunge Bula acasa la soldat si suna la usa. Nevasta iese sa.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Matematica

La un institut avea loc un examen pentru stabilirea coeficientului de inteligenta. Comisia ii da unui gabor o probelma foarte grea de fizica. Candidatul rezolva cu mare usurinta problema. Comisia hotaraste ca.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Concurs

Un politai vine acasacu un televizor. -De unde-l ai? il intreaba sotia. -L-am cistigat la un concurs, la serviciu. -Ce fel de concurs? -De matematica. -Si ce v-au dat de facut? -Sa calculam cit fac 5 ori 5.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Cu Trenul

Doi ardeleni se intorc cu trenul de la Bucuresti. La un moment dat, in apropiere de Cluj, Ion catre Gheorghe: -Mai Gheo, cum crezi tu ca se zice corect: Cluj sau Cluuuuj? -D-apoi, eu.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Patria

Bula in armata isi apara frontul . Vine comandantul si il intreaba: -Bula ce este patria? -Patria este tara noastra. -Da Bula da mai mult. Ia zi tu Vasile. -Patria este mama noastra. -Ia zi si tu Bula ce e.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Magazinul

Un roman la Chisinau se apropie de un localnic. Nu va suparati caut magazinul: Lumea copiilor! Moldoveanul: Nu ma supar cautati mai departe.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )