Libnet.ro
UNICEF

01:05

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Televizorul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Televizorul

Un politist intra intr-un magazin de articole electronice. Aveti TV color ? intreaba el. Da, domnule. Atunci dati-mi unul verde ! . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Pestisorul

Un politist este la pescuit. Pescuieste vestitul pestisor de aur dar fiind prea mic il arunca inapoi in apa. La care pestisorul: Mi-ai salvat viata poti sa-ti doresti trei lucruri de la.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Sticla

O fetita isi cumpara o sticla de suc si, neputand sa o deschida, cere ajutorul unui politist: - Domnule politist. Ma puteti ajuta sa deschid sticla de suc? Politistul ia sticla fetitei in mana lui si urla: -.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Motociclistul

Intr-un orasel, un politist opreste un motociclist care parea ca se grabeste cam tare. - Dar domnule ofiter, spune motociclistul, pot sa va explic. - Niciun cuvant! sare ofiterul. Te las sa te calmezi.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Cerbul

Bunica o intreaba pe nepoata sa, Alinuta: -Alinuta ai vazut vreodata un cerb? -Da, la televizor. -Eu te intreb daca ai vazut in natura. -Nu, pentru ca tata nu-mi da voie sa scot televizorul in .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Ceasul

Profesoara: - De unde ai ceasul asta de aur Bula? Bula: - L-am castigat intr-o cursa. Invatatoarea: - Cate persoane au participat? Bula: - Trei: un politist, proprietarul ceasului si cu.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Vecinul

Un moldovean vine la vecinul sau si striga deschide usa vecine catelul cand aude zice pe romana nu mai striga ca prostu ca nui nimeni acasa vecinul fuge putin si se intoarce. bai tu ai vorbit? da ma. da nu sti sa.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Ciobanul

Un cioban adoarme pe o piatra stand pe fund. In somn se legana inante-inapoi. Un berbec mai tanar il vede si crede ca va fi atacat. Se pregateste,si-l izbeste pe cioban in frunte. bang!! Se trzeste omul mai.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Lumina

Doua prietene, blonde stateau de vorba la o cafea. Si cum vorbeau ele ba despre una , ba despre alta, una dintre ele la un moment dat zice: Draga eu nu stiu ce sa ma mai fac. Iubitul meu nu vrea sa ma mai.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Portofelul

Un ardelean gaseste pe strada un portufel cu 10000 euro si buletinul tipului care la pierud Vasilica Ion. Ardeleanu fericit suna la radio si zici: buna am gasit un portofel cu 10000 euro a ce om de treaba si.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Familia

Alinuta o intreaba pe mama sa: Mama, mama! De ce mor brusc cei din familia noastra, asa, pe neasteptate? Mama nu raspunde, Alinuta insista. Mama, mama? Mama nu raspunde, Alinuta insista.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )