Libnet.ro
UNICEF

01:05

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Bata

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI SECI: Bata

Intr-o zi, plimbandu-se prin jungla, Tarzan gaseste o bata si, ridicand-o de jos, se uita la ea si zise: -Buna bata !. -Buna, Tarzan !. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Vaca

O vaca pastea pe asfalt. Un submarin vine si o loveste. Ce concluzie se poate trage din acest tragic accident ? Sa nu mancam fructe nespalate.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Nimeni

Nimeni si Prost merg cu barca. Nimeni se ineaca, Prost ii zice salvamarului. - Domnule salvamar,domnule salvamar! Nimeni se ineaca! - Ce zici ma? - Nimeni se ineca! - Ba tu esti prost? - Da, de unde ma.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Asta da diferenta

Care e deosebirea dintre un vultur si o cartita? Amandoi umbla pe sub pamant cu exceptia vulturului.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Monstrul

Alinuta vine plangand la mica-sa si ii spune: - Mami, mai, toti copiii spun ca sunt un monstru! - Nu plange fata mea. Asa sunt copiii, rautaciosi. Nu-i baga in seama. Ia si pune-ti cele trei capete pe perna si culc.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Noutati

- Salut, mai Gheo ! Care mai e treaba, noutati, ceva ? - Catranit tare, Ioane ! Am aflat ca nevasta-mea ma inseala. - Apoi, io te-am intrebat de noutati.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Fizica

Profu de fizica o intreaba pe Alinuta: -Stii care sunt cele doua cuvinte pe care le folosesc cu precadere elevii? - Nu stiu. -Exact! Astea sunt! .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Vorbe calde...

Intr-o seara Maria ii zice lu Ion: - Ioane, mai zi-mi si mie o vorba calda, ca de mult nu te-am mai auzit! - Marie, sa te arda focul! .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La oras

Trei moldoveni, la oras, se intalnesc, dupa o perioada de timp, pentru a-si impartasi experientele. Primul: - Ce bine era la tara,ma! Pe jos scandurile erau drepte si puteam linistit sa merg dintr-un cap in altul al .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Crocodilul

La gradina zoologica, animalele discuta despre venirea vacantei: - Spune-mi girafa, unde pleci tu in vacanta? - Ei bine, eu am un gat lung, sotia mea are gatul lung si copiii mei la fel au gatul lung. Si cum nu.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Ou Kinder

Doi politisti se intalnesc: - Ma, se apropie Pastele, ti-am cumparat un ou Kinder. Se intalnesc si a doua zi: Ce zici, ti-a placut oul? Ciocolata era excelenta, dar capsula am.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )