Libnet.ro
UNICEF

00:07

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Castravetele

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI SECI: Castravetele

Intrebare: - Ce e mic, verde si se chinuie sa urce pe perete? Raspuns: - Un castravete ambitios . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Palmele

Un om mergea linistit prin desert cand deodata ia o palma. Se uita in dreapta, in stanga, in spate, nimeni. Se uita in sus: senin. Mai merge si iarasi ia o palma. Se uita in dreapta, in stanga, in sp.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Calul

Intrebare: - Ce face un cal pe o pajiste cu canabis? Raspuns: - Paste fericit! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Strada

Pe o strada lunga scurta Se ducea un om venind Iara eu cu barca-n casa ma plimbam ca un boier In timp ce intr-o noapte intunecoasa soarele lucea pe cer .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Profesorul

Profu de fizica o intreaba pe Alinuta: -Stii care sunt cele doua cuvinte pe care le folosesc cu precadere elevii? - Nu stiu. -Exact! Astea sunt! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Lumina

Doua prietene, blonde stateau de vorba la o cafea. Si cum vorbeau ele ba despre una , ba despre alta, una dintre ele la un moment dat zice: Draga eu nu stiu ce sa ma mai fac. Iubitul meu nu vrea sa ma mai.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Negrul

Cica s-a dus un oltean si el la Paris. Acolo, aglomeratie mare, se duce olteanul nostru la un hotel - acolo nu mai aveau camere. Cu chiu cu vai se face rost de o camera, dar in care locuia un negru. Vorbeste.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Imitatul

Bula calatorea intr-o zi cu autobuzul. In spatele lui o doamna cu un copil il imita. Bula, suparat, ii zice doamnei: Doamna, spuneti-i fiului dumneavoastra sa nu ma mai imite. Puisor, nu mai fa, mama, ca.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Motociclistul

Intr-un orasel, un politist opreste un motociclist care parea ca se grabeste cam tare. - Dar domnule ofiter, spune motociclistul, pot sa va explic. - Niciun cuvant! sare ofiterul. Te las sa te calmezi.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Sucul

Merge Ion la birt si ii cere Mariei un suc si doua paie. - Da de ce doua paie? - Azi sunt cu mandra mea. A doua zi, aceeasi scena, doar ca de data asta Ion cere un suc si trei paie. - Da de ce trei paie? - Azi sunt .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Cerbul

Bunica o intreaba pe nepoata sa, Alinuta: -Alinuta ai vazut vreodata un cerb? -Da, la televizor. -Eu te intreb daca ai vazut in natura. -Nu, pentru ca tata nu-mi da voie sa scot televizorul in .

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )