Libnet.ro
UNICEF

09:00

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Doua baloane, in aer

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI SECI: Doua baloane, in aer

Doua baloane in aer: -Mai poti? -Mai pot! -Mai poti? -Mai pot! -Mai poti? -Mai POC! . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Piscina

La receptie : - Hotelul dvs are si piscina? - Da bineinteles - Si avem acces ? - Da bineinteles - E pe gratis ? - Da bineinteles - Si putem face baie ? - Nu ca nu are apa .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Tarcoale

Cica un lup dadea tarcoale la o stana. La un moment dat s-a oprit. De ce? Pentru ca nu mai avea tarcoale.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Calul si musca

Un cal inghite o musca in timp ce pastea. In burta calului musca striga de zor: - Caluuulee, da-mi drumul, caluuuleee! Calul nu o auzea ca tocmai plecase.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: intalnire intre blonde

Conversatie intre blonde: Prima blonda: Vreau sa ne intalnim. A doua blonda: Unde? Prima blonda: Unde vrei tu. A doua blonda: La ce ora? Prima blonda: La ce ora vrei tu. A doua blonda: Bine pa. Prima bloda:.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Ofiterul cult

Azi-dimineata m-am trezit ca tipa un politist la mine : - Bai ! Tu cate clase ai ?! - Doua clase . - Bai , dar prost mai esti ! N-ai fost in stare sa faci nici macar patru clase ca mine ! Ha ! Ha ! Ha !.

CELE MAI TARI BANCURI POLITISTI: Discutii despre copii

Un politist discuta cu doi colegi: Bai, copilul meu e prost, nu stie cat face 1 minus 1. Ba, al meu e si mai prost, zice al doilea, nu stie cat face 1 plus 1. Al treilea: Nu stiti ce vorbiti,.

CELE MAI TARI BANCURI BULA: Ce se aude din masina lui cand merge cu 200 kmh

Bula ajunge la mecanic: Ceva nu e in regula cu motorul masinii. Si cam cum se manifesta? Pai cand merg cu viteze mai mari de 200 kmh se aud ciocanituri in interiorul motorului. Ah, e ok, asta.

CELE MAI TARI BANCURI ALINUTA: Ce a facut la bacalaureat

- Alinuta, ce-ai facut la examenul de azi de la bacalaureat? o intreaba maica-sa pe fiica sa blonda. - L-am picat raspunse ea. - A fost asa de greu? - Normal. Pai de unde era sa stiu eu cine a inventat l.

CELE MAI TARI BANCURI MOLDOVENI: Cum se plange un moldovean cand are accident

Un moldovean isi parcheaza Dacia. Vine un ardelean si i-o loveste. Moldoveanul: Vaaai di mini si di mini!! Se-ai facut cu dasisoara me? Cu iasta imi dusem copiii la scoala si-mi cistigam.

CELE MAI TARI BANCURI ARDELENI: De ce Gheorghe vrea o gonflabila second hand

Mere Gheorghe la S*x Shop . - Dati-mi o papusa gonflabila second hand! - Dar de ce vrei una folosita, bade? - Pentru ca mie imi plac alea cu experienta! .

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )