Libnet.ro
UNICEF

01:05

CELE MAI TARI BANCURI POLITISTI: Discutii despre copii

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI POLITISTI: Discutii despre copii

Un politist discuta cu doi colegi: Bai, copilul meu e prost, nu stie cat face 1 minus 1. Ba, al meu e si mai prost, zice al doilea, nu stie cat face 1 plus 1. Al treilea: Nu stiti ce vorbiti,. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Ofiterul cult

Azi-dimineata m-am trezit ca tipa un politist la mine : - Bai ! Tu cate clase ai ?! - Doua clase . - Bai , dar prost mai esti ! N-ai fost in stare sa faci nici macar patru clase ca mine ! Ha ! Ha ! Ha !.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Doua baloane, in aer

Doua baloane in aer: -Mai poti? -Mai pot! -Mai poti? -Mai pot! -Mai poti? -Mai POC! .

CELE MAI TARI BANCURI BULA: Ce se aude din masina lui cand merge cu 200 kmh

Bula ajunge la mecanic: Ceva nu e in regula cu motorul masinii. Si cam cum se manifesta? Pai cand merg cu viteze mai mari de 200 kmh se aud ciocanituri in interiorul motorului. Ah, e ok, asta.

CELE MAI TARI BANCURI POLITISTI: Doctor

Buna ziua! Buna ziua, domnule politist! Dumneata, tinere domn, pe gheata asta conduci cu 80 km pe ora? Vrei sa ajungi la spital? Da! Bravo, frumos raspuns! Esti smecher? Nu! Sunt.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Pe camp

Doi politisti sunt la un examen de limba romana si trebuie sa faca o propozitie. Primul politist spune: - Pe camp sunt 2 boi. Al doilea spune: - Nu. Nu e bine pentru ca lumea o sa creada ca noi.

CELE MAI TARI BANCURI ALINUTA: Ce a facut la bacalaureat

- Alinuta, ce-ai facut la examenul de azi de la bacalaureat? o intreaba maica-sa pe fiica sa blonda. - L-am picat raspunse ea. - A fost asa de greu? - Normal. Pai de unde era sa stiu eu cine a inventat l.

CELE MAI TARI BANCURI MOLDOVENI: Cum se plange un moldovean cand are accident

Un moldovean isi parcheaza Dacia. Vine un ardelean si i-o loveste. Moldoveanul: Vaaai di mini si di mini!! Se-ai facut cu dasisoara me? Cu iasta imi dusem copiii la scoala si-mi cistigam.

CELE MAI TARI BANCURI ARDELENI: De ce Gheorghe vrea o gonflabila second hand

Mere Gheorghe la S*x Shop . - Dati-mi o papusa gonflabila second hand! - Dar de ce vrei una folosita, bade? - Pentru ca mie imi plac alea cu experienta! .

CELE MAI TARI BANCURI OLTENI: Doi barbati, la restaurant in Franta

Doi olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bata la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame. Marin ii spune lui Jan: - Hai,.

CELE MAI TARI BANCURI BLONDE: Intra o blonda intr-o farmacie si intreaba

Intra o blonda intr-o farmacie si intreaba: - Aveti ochelari? - Pentru soare? - Nu, nu, pentru mine! .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )