Libnet.ro
UNICEF

01:05

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Soferul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Soferul

Intr-un autobuz suprapus plecau mai multi politisti intr-o aplicatie. S-au asezat ofiterii jos, iar subofiterii sus. Pe drum ofiterii se distrau: bancuri, bauturi. La subofiteri liniste mare. Dupa vreo ora de mers un. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Infractorul

Seful plutonului de politisti: La dracu, cum a putut sa ne scape infractorul? Nu au fost pazite toate iesirile? Ba da, dar probabil ca a scapat pe usa de intrare! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Doua Clase

Azi-dimineata m-am trezit ca tipa un politist la mine : - Bai ! Tu cate clase ai ?! - Doua clase . - Bai , dar prost mai esti ! N-ai fost in stare sa faci nici macar patru clase ca mine ! Ha ! Ha ! Ha ! Ha ! Ha .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Becul

Un politist s-a urcat incaltat pe masa sa schimbe un bec. Sotia ii spune: - Trebuia sa pui macar un ziar pe masa - Nu-i nimic, si asa ajung ! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Masina

Familia lui Bula cineaza linistita cand, la un moment dat, un perete incepe sa se prabuseasca. In spatele lui apare o masina. Bula se ridica nervos si-l intreaba pe soferul masinii: - Unde vreti sa ajungeti? - La.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Caciula

Un oltean vine acasa beat crita si se culca cu caciula pe cap. Pe la miezul noptii, se trezeste, pune mana in cap si-si spune surprins: -Mai, mare minune. M-am culcat chel si m-am trezit cu parul.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Venetia

Doua blonde stau de vorba: - Luna viitoare plec la Venetia. - Pai, la ce mai mergi ca doar ai fost si anul trecut? - Da, dar atunci strazile erau inundate.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Studentul

Care-i cel mai nou si mai bun banc sec? Un student si-a cumparat un apartament.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Foarfeca

Mama o dojeneste pe Alinuta: - Nu te mai juca cu foarfeca! Faci numai degete pe jos! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Hainele

Alinuta si cu mama ei au decis sa mearga la bunica, cu trenul. La intrarea intr-un tunel se face foarte intuneric, iar dupa cateva secunde se aude o bubuitura. Mama Alinutei intreaba, in intuneric: - Alinuta, ce s-a.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Calul

Un moldovean merge cu gloaba la targ. Cum trage calul asta la caruta, bade? Nu prea trage. Dar la plug, trage? Nu prea. O fi bun de calarit? N-as crede. Pai, atunci de ce l-ai.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )