Libnet.ro
UNICEF

19:00

CELE MAI TARI BANCURI SECI: La spital

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI SECI: La spital

-Alo, mama, nu te speria, te rog sa nu intri in panica, nu e nimic grav, dar sunt la spital! - Manole, esti medic de zece ani, nu mai spune asta de cate ori ma suni. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Dupa blocuri

Doua blocuri stau in pom. Trec doi politisti pe acolo. Zice unul: Ce cautati mai aici? La care, un bloc: De ce, e deja ora cinci?! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Usa e de vina

Domnule doctor, am avut un cosmar toata noaptea: se facea ca trageam de o usa pe care scria ceva. Si ce scria? impinge! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Bula, vinul si vecinul

Era Bula la el in curte si crapa vinul cu fierastraul. Vine un vecin, se uita peste gard si il intreaba: Ce faci Bula? Ba da! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Doctor la spital

Buna ziua! Buna ziua, domnule politist! Dumneata, tinere domn, pe gheata asta conduci cu 80 km pe ora? Vrei sa ajungi la spital? Da! Bravo, frumos raspuns! Esti smecher? Nu! Sunt.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Copil cuminte

Alinuta, fii cuminte si intoarce-te in casa! Nu. Alinuta, hai, te roaga mama urca cele 2 etaje si vino in casa! Nu, mama, ca iar o sa ma arunci pe geam .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Rechinii

Se intalnesc doi rechini: Ieri am inghitit un oltean. Trei zile am mai putit a praz! La care celalalt: Eu am inghitit acum cateva zile o blonda. Avea capul asa de gol ca trei zile nu m-am mai putut.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Magnatul cu Mercedes

Un magnat rus, cu un Mercedes ultimul racnet, este oprit in trafic de un politist. in spatele lui mai opresc o ambulanta si o masina de pompieri. Politistul intreaba: Astea pentru ce sunt? Va.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Canibalii

Un canibal a prins un moldovean si fugea cu el in spinare. se intalneste cu un alt canibal, Ooo, azi o sa aveti ce manca, da ce natie e? E moldovean. Ooooo, dai mai bine drumul. De ce? .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Bauturi alcoolice

Politistul: - Ati consumat bauturi alcoolice? - O lada de bere, 2 litri de vin si o sticla de vodka. - Suflati aici va rog. - De ce? Nu ma credeti? .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Traducerea in olteneste

La vie est comme la vie - zice frantuzul Traducerea in olteneste : Viata-i ca la vie : unu o punen pamant , altu o culege si altu bea vinu ! .

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )