Libnet.ro
UNICEF

08:45

CELE MAI TARI BANCURI CU SECRETARE: Care e diferenta intre o secretara buna si una foarte buna?

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU SECRETARE: Care e diferenta intre o secretara buna si una foarte buna?

Se intalnesc doi manageri: Te vad foarte suparat. S-a intamplat ceva? Da, sotia mi-a gasit o noua secretara. Blonda sau bruneta? Cheala! *** Politistul care. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI DESPRE CUPLURI: Sotul vine neanuntat acasa, dintr-o delegatie. Intra in casa, cauta in sifonier, sub pat ...

- Suntem impreuna de aproape cincisprezece ani. Avem si doi copii. Nu crezi ca ar trebui sa ne casatorim? - Poate ca da, dar cine ne mai ia la varsta noastra? *** - Iubita mea, inainte de mine, cu cine te.

CELE MAI TARI BANCURI DESPRE FOTBAL: Un barbat imbracat in negru bate la poarta raiului. Sfantul Petru il intreaba ...

Un fan stelist, dupa meci, intra intr-un bar sa bea o bere. Cum intra, vede ca totul era vopsit in alb si rosu. Panicat, isi da seama ca a intrat intr-un bar de dinamovisti. Barmanul il cheama, ii pune un zar in mana.

CELE MAI TARI BANCURI CU ION, MARIA SI GHEORGHE: Singura acasa

Ion vine de la munca si o vede pe Maria in pat,dezbracata. -Maria,de ce esti dezbracata in pat? -E cald si n-am cu ce sa ma imbrac! Ion deschide dulapul si zice: -ia uite ce ai aici.

Cele mai periculoase zodii. Ei sunt nativii care fac rau oricui, in mod intentionat

Fiecare dintre noi are o latura intunecata, impletita cu alta luminoasa, insa unii au o inclinatie spre cea negativa. Rezumandu-ne la astrologie, potrivit unui clasament facut pe baza trasaturilor de personalitate si a datelor statistice, exista un top 10 al zodiilor care isi predispun nativii la rau. Studiu: cele mai periculoase zodii. Nativii care fac .

Cele mai multe cazuri de COVID-19, in randul persoanelor cu varsta intre 40-49 de ani Peste 82% din totalul deceselor, la pacienti de peste 60 de ani - raport

Peste 35% din cazurile de COVID-19 din ultima saptamana s-au inregistrat in Capitala si in patru judete - Cluj, Timis, Iasi si Mures, potrivit datelor publicate marti de Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Aceleasi date arata ca peste 82% dintre pacientii decedati aveau peste 60 de ani, iar cele mai multe imbolnaviri sunt in randul persoanelor cu varsta intre 40 si 49 de ani.

Scolarizare gratuita pentru unele dintre cele mai bine platite joburi pentru persoanele cu dizabilitati la BusinessAcademy si LINK Academy

Compania LINK group, din care fac parte BusinessAcademy si LINK Academy, ca o companiei responsabila social, si anul acesta a decis sa ajute financiar persoanele cu dizabilitati. Sprijinul va veni sub forma unei scolarizari gratuite pentru unele dintre cele mai cautate joburi din zilele noastre, si de candidati depinde daca vor sa dobandeasca cunostinte si abilitati din domeniul afacerilor moderne sau daca doresc sa intre in lumea expertilor IT.

Horoscop. Cele mai rele soacre ale zodiacului. De ce trebuie sa fugi de Balante

Astrele vin din nou cu previziuni despre cele 12 semne ale horoscopului. Ce se arata despre nativi si care sunt cele mai rele soare ale zodiacului? Toti trebuie sa stie sa se fereasca de balante. Horoscop: Cele mai rele soacre in functie de zodie Multe mituri din popor arata ca majoritatea soacrelor sunt ca poamele .

Cele mai bune glume ale lui George Tinta. 15 idei nebune cu care a facut senzatie la iUmor

George Tinta a revenit in sezonul 9 de la iUmor de pe Antena 1, pentru a patra oara. Deoarece el este perseverent si stie ca va putea reusi. El a intrat in paine imediat cum a urcat pe scena iUmor, dupa cum bine ne-a obisnuit. Iata care sunt cele mai bune 15 glume cu care .

Cele mai bune cartiere din Bucuresti. Top 5 zone de calitate din oras

Fie ca esti bucurestean sau venit din provincie si cauti o zona buna si safe a orasului, ai nimerit unde trebuie. Azi vom discuta putin despre cele mai bune cartiere din Bucuresti. iti vom prezenta, in cele ce urmeaza, top 5 zone de calitate din oras. Cele mai bune cartiere din Bucuresti Majoritatea celor care .

The Weeknd si Roddy Ricch, cele mai multe nominalizari la American Music Awards 2020

Cantaretul canadian The Weeknd si rapperul american Roddy Ricch au primit cele mai multe nominalizari la American Music Awards 2020, trofee care vor fi acordate pe 22 noiembrie la Los Angeles.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )