Libnet.ro
UNICEF

09:30

Scolarizare gratuita pentru unele dintre cele mai bine platite joburi pentru persoanele cu dizabilitati la BusinessAcademy si LINK Academy

Hotnews Hotnews,
 Scolarizare gratuita pentru unele dintre cele mai bine platite joburi pentru persoanele cu dizabilitati la BusinessAcademy si LINK Academy

Compania LINK group, din care fac parte BusinessAcademy si LINK Academy, ca o companiei responsabila social, si anul acesta a decis sa ajute financiar persoanele cu dizabilitati. Sprijinul va veni sub forma unei scolarizari gratuite pentru unele dintre cele mai cautate joburi din zilele noastre, si de candidati depinde daca vor sa dobandeasca cunostinte si abilitati din domeniul afacerilor moderne sau daca doresc sa intre in lumea expertilor IT. continuă pe Hotnews

SUA, un nou scandal de rasism: Directorul uneia dintre cele mai vechi scoli militare, demis fiindca onora memoria generalilor confederati

Directorul unei scoli militare americane a fost demis luni, dupa deschiderea unei anchete privind acuzatiile de rasism sistemic in aceasta unitate din Virginia, care onoreaza in continuare memoria generalilor confederati zilnic, potrivit AFP.

Cele mai bune zodii la pat. Ce barbati iti vor oferi nopti de neuitat

Zodii care s-au nascut sa faca avere, nativi care ar face ilegalitati fara sa stea pe ganduri si cate si mai cate alte potriviri. Printre ele se numara si abilitatile in pat, la care ar fi buni numai unele semne ale horoscopului. Zodii bune la pat: barbatii care iti pot oferi nopti albe Berbec Grabiti .

Cele mai bune glume ale lui George Tinta. 15 idei nebune cu care a facut senzatie la iUmor

George Tinta a revenit in sezonul 9 de la iUmor de pe Antena 1, pentru a patra oara. Deoarece el este perseverent si stie ca va putea reusi. El a intrat in paine imediat cum a urcat pe scena iUmor, dupa cum bine ne-a obisnuit. Iata care sunt cele mai bune 15 glume cu care .

TOP 2020: cele mai ieftine pickup-uri si platforme din Romania!

In oferta din Romania, exista un numar relativ mic de modele papuc. Ei bine, le-am clasificat descrescator in functie de pret si ti le prezint in cele ce urmeaza. Iata care sunt cele mai ieftine.

Simptomele COVID-19 pot persista luni intregi dupa ce pacientul s-a vindecat Care sunt cele mai frecvente simptome la pacientii romani

Cei mai multi dintre pacientii cu COVID-19 inca au simptome la 2-3 luni de la aparitia infectiei. Unii se confrunta cu oboseala, anxietate si dificultati de respiratie. in Romania, cele mai comune probleme sunt persistenta tusei si oboseala, relateaza Mediafax.

Cele mai periculoase zodii. Ei sunt nativii care fac rau oricui, in mod intentionat

Fiecare dintre noi are o latura intunecata, impletita cu alta luminoasa, insa unii au o inclinatie spre cea negativa. Rezumandu-ne la astrologie, potrivit unui clasament facut pe baza trasaturilor de personalitate si a datelor statistice, exista un top 10 al zodiilor care isi predispun nativii la rau. Studiu: cele mai periculoase zodii. Nativii care fac .

Cum functiona una dintre cele mai mari retele de trafic de migranti din Europa. Rolul ofiterului sub acoperire

O sentinta a Curtii de Apel Timisoara, care a emis decizia finala in cazul unei uriase grupari de trafic de migranti, scoate la iveala modul in care migranti din Orient ajung ilegal in Europa, tranzitand Romania. Timisoara era un punct cheie pe harta traficului de migranti.

Moderatorii Facebook cer sa fie tratati mai bine de reteaua sociala Suntem prost platiti si prin subcontractanti

Cu doua zile inainte de o audiere in Senat pe subiectul platformelor si continutului pe care il gazduiesc, moderatorii Facebook, aflati prima linie in fata mesajelor de ura si a imaginilor violente, cer sa fie tratati si ascultati mai bine de gigantul social media, potrivit AFP.

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri de pe eMag

Black Friday la eMAG are loc pe 13 noiembrie in acest an, fiind evenimentul de shopping cu cele mai multe oferte si reduceri pregatite special pentru aceasta zicunoscutadrept Vinerea.

Cele mai noi aplicatii de fashion pentru telefonul mobil

Iubitorii de moda trebuie sa fie la curent cu toate noutatile, chiar si atunci cand vine vorba despre tehnologia in domeniu. Iata care sunt cele mai noi aplicatii de fashion pentru telefonul mobil.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )