Libnet.ro
UNICEF

10:00

CELE MAI TARI BANCURI CU SOACRE: Ce sa faci ca sa scapi de soacra

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU SOACRE: Ce sa faci ca sa scapi de soacra

Ce bine aratati azi mama soacra! Ati putea poza unui pictor chinez. Ce amabil esti, Ionele draga! Dar de ce unui pictor chinez? Pentru ca de obicei ei picteaza balauri *** - Stai in casa cu. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BARBATI: De ce un barbat trebuie neaparat sa fie casatorit

Un pusti sta de vorba cun un tip: - Nene, esti casatorit? - Nu puiule. Dar de ce intrebi? - Pai, cine iti spune ce sa faci? *** Un tip incearca sa agate o tipa: - Domnisoara, din nou as vrea sa fac.

CELE MAI TARI BANCURI CU BARBATI: De ce nu mai poate dormi un barbat, dupa ce a divortat

El: - Te-ai ingrasat foarte mult! Ea: - Mai stie cineva ca ai venit la mine? *** Doi prieteni stau de vorba: - De cand am divortat nu mai pot dormi. - Iti lipseste mult, nu-i asa? - Nuuu . a luat.

CELE MAI TARI BANCURI CU FEMEI: Cum poti sa ii strici ziua fostului iubit

- Domnisoara, de ce v-ati numit cainele Boule? - Pentru distractie. Cand sunt pe strada si-l strig, jumatate din barbati se intorc! *** O tipa intra intr-un bar si comanda: - Un mochaccino de.

(P) Pacanele cu fructe: Cele mai tari pacanele din 2020

P)intrebati-i pe majoritatea oamenilor ce izvoraste in minte atunci cand se gandesc la un cazinou si este foarte probabil sa mentioneze masinile cu fructe. Imaginea unui aparat fructat, care.

Ce e nou pe Netflix: cele mai tari filme si seriale de vazut in ianuarie

E o noua luna, asa ca vorbim de noutati pe Netflix. De la productii originale la continut licentiat, ai ce vedea in acest inceput de an. La finalul lui 2020, Netflix a retras de pe.

Business report: Unde se poate calatori in primele zile din 2021. Escrocherie de peste 35.000 de euro cu oferte false de Revelion. Obiceiuri surprinzatoare la trecerea dintre ani. Cele mai asteptate telefoane

Bugetul de stat, primul test pentru Guvernul Citu. Interviu cu Daniel Daianu despre provocarile economice din 2021 * Unde se poate calatori dupa Revelion: Ce tari au granitele deschise pentru romani si catre ce destinatii au agentiile locale de turism pachete si chartere? * Escrocherie de peste 35. 000 de euro. Zeci de romani au fost pacaliti cu oferte false de cazare la Sinaia pentru Revelion * Trecerea dintre ani, in diferite tari. Obiceiuri surprinzatoare: cocosi, lenjerie intima multicolora, plumb topit, farfurii sparte, fotografii arse, mobilier si electrocasnice aruncate * Cele mai asteptate telefoane si ce tendite vor aparea pe piata in 2021 * Previziunile economistilor pentru 2021. Ce se va intampla cu taxele si ce va domina financiar inceputul de an.

Topul masinilor fiabile in 2021. Acestea sunt cele mai bune marci pentru toti romanii

A fost facut topul masinilor fiabile in 2021. Care sunt cele mai bune marci pentru toti romanii, cititi in articolul de mai jos. Topul celor mai fiabile masini. Nu te pacalesti daca alegi una dintre ele pentru 2021 Mai multe companii private si institutii publice acreditate la nivel international au facut topul celor mai fiabile .

Top 10 cele mai cele mai vizionate clipuri pe YouTube in 2020

Chiar daca au fost nevoiti sa petreaca cea mai mare parte a anului 2021 in casa, oamenii din toata lumea au avut parte de unele dintre cele mai amuzante momente, pentru ca videoclipurile de pe YouTube au fost o.

Ce se intampla in corpul tau daca mananci des peste. Specialistii au cele mai bune vesti

Pestele trebuie sa existe in meniul saptamanal al oamenilor. Care este beneficiul consumului unei astfel de carni? Specialistii vin cu vesti bune pentru cei care adauga meselor peste. Consumi peste? Ce se intampla in corpul tau daca mananci des? Alimentatia sanatoasa si corespunzatoare varstei te ajuta sa treci mai bine peste ani si sa ai .

Cine este Andreea Prisacariu. Romanca este printre cele mai sexy jucatoare de tenis FOTO

Andreea Prisacariu este o jucatoare de tenis romanca, nascuta in 2000. in decembrie a castigat un turneu dublu in Antalya, unde a jucat alaturi de Andreea Rosca, impotriva Viktoriiei Dema si a Cristinei Dinu, din Ucraina, respectiv Romania, incheind cu scorul de scor 3-6, 6-4, 10-6 si au incasat un cec de o mie de .

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )