Libnet.ro
UNICEF

07:30

CELE MAI TARI BANCURI CU SOTII: - La ora asta se vine?!

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU SOTII: - La ora asta se vine?!

La supermarket Doi barbati, la supermarket, isi lovesc, din greseala, carucioarele. - Vai, imi cer mii de scuze, ma uitam dupa nevasta-mea!, se scuza primul. -Nu-i nimic. Si eu ma uitam dupa a mea,. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU AVOCATI: Piatra funerara

Caritate Consiliul local al orasului observa ca cel mai tare avocat din oras nu facuse niciodata o donatie in scop de caritate. Pentru a-l convinge sa o faca, primarul il chema la el in birou. Primarul: - Domnule.

CELE MAI TARI BANCURI ESTIVALE: Cum se numea hotelul unde am fost anul trecut in concediu?

Amintire Draga, cum se numea hotelul unde am fost anul trecut in concediu? - Nu mai tin minte, dar stai sa ma uit pe prosoape. La Mamaia Un canibal ajunge sa viziteze plaja de la Mamaia, unde.

CELE MAI TARI BANCURI CU NEBUNI: Pisica stie?

Pisica stie? Un bolnav psihic se crede soricel. Periodic este testat de catre medici iar la intrebarea: - Cine esti tu? Raspunde invariabil: - Sunt un soricel! Pana intr-o zi, cand schimba raspunsul: - Domnule.

Top 10 cele mai rapide telefoane din 2020 inainte ca Samsung Note 20 sa ajunga in magazine

A ajuns online cel mai nou top 10 cu cele mai rapide smartphone-uri ale momentului. Vine insa toamna cu noi lansari. Cei de la AnTuTu, creatorii popularului benchmark, si-au facut obiceiul de a.

CORONAVIRUS |Bill Gates: Pandemia nu se va incheia pana la sfarsitul anului 2021, chiar si pentru cele mai bogate tari din lume

Bill Gates considera ca pandemia de coronavirus nu se va incheia pana la sfarsitul anului 2021, chiar si pentru cele mai bogate tari din lume, insa este optimist in ceea ce priveste dezvoltarea.

Cele mai populare masti de protectie de la Hollywood

Purtarea mastilor de protectie, in special in spatii publice inchise, este obligatorie, sau cel putin recomandata, mai peste tot in lume. Afla care sunt cele mai populare masti printre vedetele de la Hollywood! .

Salvamontistii au avut 25 de interventii de urgenta, in ultimele 24 de ore, cele mai multe in Arges

Salvamontistii din intreaga tara au avut, in ultimele 24 de ore, 25 de interventii de urgenta, in urma unor apeluri prin care li s-a solicitat ajutorul, cele mai multe dintre acestea - patru - fiind pentru Salvamont Arges, scrie news. ro. Zi de foc pentru salvamontistii din intreaga tara, solicitati sa intervina la un numar foarte mare de evenimente. Astfel, in ultimele 24 de ore, la Dispeceratul National Salvamont, s-au primit 25 apeluri prin care se solicita interventia de urgenta a salvamontistilor, arata reprezentantii Salvamont Romania, duminica, intr-o postare pe Facebook.

Ziua internationala a pisicii. 5 lucruri pe care nu le stiai despre cele mai rasfatare animale de companie

Pisicile sunt printre cele mai preferate animale de companie. Legatura dintre om si pisica dateaza de mai bine de 9. 000 de ani, iar in intreaga lume exista aproximativ 60 de rase de pisici cunoscute. Ziua.

O noua rectificare bugetara va fi aprobata saptamana viitoare Orban: Situatia economica nu e dintre cele mai bune

Guvernul va adopta saptamana viitoare proiectul de ordonanta privind rectificarea bugetara, a anuntat premierul Ludovic Orban la inceputul sedintei de Guvern de vineri. Este a doua rectificare bugetara din acest an, dupa cea din aprilie, din timpul situatiei de urgenta. Orban a precizat ca situatia economica nu e dintre cele mai bune si Tva trebui sa dramuim fiecare ban.

Avertizare meteo de canicula. 37 de grade Celsius in Romania. Zonele cele mai afectate

Ne asteapta trei zile caniculare, cu temperaturi de pana la 37 de grade Celsius, potrivit unei informari meteo emise, astazi, de meteorologi. Care sunt zonele cele mai afectate, aflati in paragrafele de mai jos. Averisment ANM: Vin trei zile caniculare Meteorologii anunta trei zile de canicula, incepand de astazi si pana sambata, in sudul si .

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )