Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cele mai populare masti de protectie de la Hollywood

ADPM ADPM,
Cele mai populare masti de protectie de la Hollywood

Purtarea mastilor de protectie, in special in spatii publice inchise, este obligatorie, sau cel putin recomandata, mai peste tot in lume. Afla care sunt cele mai populare masti printre vedetele de la Hollywood! . continuă pe ADPM

Noi statistici COVID-19 in Romania. Judetele cu cele mai multe cazuri. Care este cea mai afectata grupa de varsta?

Autoritatile au facut o noua actualizare a statisticilor oficiale cu privire la evolutia pandemiei Covid-19 in Romania. Iata care sunt judetele cu cele mai multe cazuri de coronavirus si care sunt cele mai afectate grupe de varsta.

Cele mai catastrofale cinci accidente asociate cu explozii ale nitratului de amoniu

Cel putin 100 de morti si mai mult de 4. 000 de raniti au provocat cele doua explozii uriase din portul din Beirut, Liban, unde erau stocate aproximativ 2. 750 de tone de nitrat de amoniu. Unele cele mai mari accidente, implicand nitratul de amoniu, soldate cu un numar mare de morti si raniti, au avut loc in China, Coreea de Nord, SUA, Germania si Anglia.

Avertizare meteo de canicula. 37 de grade Celsius in Romania. Zonele cele mai afectate

Ne asteapta trei zile caniculare, cu temperaturi de pana la 37 de grade Celsius, potrivit unei informari meteo emise, astazi, de meteorologi. Care sunt zonele cele mai afectate, aflati in paragrafele de mai jos. Averisment ANM: Vin trei zile caniculare Meteorologii anunta trei zile de canicula, incepand de astazi si pana sambata, in sudul si .

Cele mai ciudate locuri de pe pamant. Ochiul Saharei, locul plin de mister care i-a uimit pe multi

In acest articol va vom povesti putin despre Ochiul Saharei, o formatiune misterioasa descoperita inca din anul 1965, dar care nu inceteaza sa uimeasca nici astazi. Cu un diametru de 40 de km, Ochiul Saharei este, totusi, greu de observat de la sol. Ce spun oamenii de stiinta despre misterul care inca nu a fost .

Preturile petrolului au atins cele mai mari cote de la inceputul lui martie

Preturile petrolului au crescut miercuri la cele mai ridicat niveluri atinse de la inceputul lunii martie, dupa o scadere mare a stocurilor in Statele Unite si deprecierea dolarului, dar investitorii continua sa fie ingrijorati de impactul cresterii cazurilor de infectii cu noul coronavirus asupra perspectivei cererii, transmite Reuters, preluat de News. ro.

Dezastrul de la Titularizare. Ce note au obtinut candidatii din Dolj la cele mai importante discipline

Judetul Dolj se poate lauda ca anul acesta are o rata de promovare de 65,57%, ceea ce inseamna ca se afla pe locul 2, dupa Cluj. La cele mai importante discipline, insa, notele obtinute de candidati sunt rusinoase.

Turismul pe Valea Prahovei, la pamant. Doua dintre cele mai cunoscute hoteluri din Sinaia sunt inchise

Doua dintre cele mai mari hoteluri din Sinaia, New Montana si Caraiman, au decis sa nu mai cazeze turisti in perioada starii de alerta. Restrictiile impuse de autoritati si cererea scazuta au afectat turismul in zona Valea Prahovei cum nici al Doilea Razboi Mondial nu a facut-o, spun operatorii.

Care sunt cele mai importante afaceri ale lui Cristi Borcea si pe numele cui sunt trecute. Valentina Pelinel, obligata sa accepte situatia

Mai mult de jumatate dintre afacerile lui Cristi Borcea sunt pe numele mamei sale. Astfel, desi doamna Elena nu si-a terminat nici macar liceul, femeia are pe mana afaceri de peste 300 de milioane de euro. Impact. ro are toate detaliile. Cea mai mare parte a averii lui Borcea este pe numele mamei sale in 2014, .

Masinile Dacia, cele mai vandute din Europa in iunie. Ce modele au fost alese de clienti

Doua modele Dacia se afla in topul celor mai bine vandute masini in Europa in luna iunie, potrivit unui clasament al site-ului de specialitate Jato. Ce modele de Dacia au fost cel mai bine vandute Sandero este cel mai bine vandut model de autoturism asamblat in Romania pe piata europeana. Acesta se afla pe locul .

Analiza epidemiologica. Galati, unul dintre judetele cele mai afectate de coronavirus

Galati se afla printre judetele in care s-au inregistrat cele mai multe cazuri de coronavirus in ultimele 24 de ore. Potrivit Prefecturii Judetului Galati, aici exista 2243 de persoane infectate cu SARS-CoV-2.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )