Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cele mai tari bancuri cu suti. Care e stilul de muzica preferat de hotii de fier vechi

Adevărul Adevărul,
Cele mai tari bancuri cu suti. Care e stilul de muzica preferat de hotii de fier vechi

Va prezentam o colectie de 10 bancuri care ii au ca protagonisti pe hoti. Propriile glume din aceasta categorie le puteti scrie la sectiunea comentarii. continuă pe Adevărul

Vara la apogeu: cele mai tari evenimente de pe litoral, in minivacanta de Sfanta Maria

Litoralul este plin de evenimente in acest weekend prelungit care se incheie la 16 august. Minivacanta de Sfanta Maria este o sarbatoare continua la malul marii. Fiecare club si terasa organizeaza o petrecere, un spectacol sau un alt eveniment artistic pentru cea mai frumoasa serbare a verii.

Dreptul, finantele si jurnalismul, cele mai solicitate specialitati

Dreptul, finantele si jurnalismul au fost cele mai solicitate specialitati la admitere in universitati si colegii, proces care s-a incheiat la 31 iulie. Potrivit datelor Ministerului Educatiei, Culturii si Cercetarii, pentru un loc la drept au fost depuse cate 18 cereri, la finante cate 15 cereri, iar la jurnalism si procese mediatice 14 cereri pentru un loc.

Stiu romanii cum sa tina de bani? Explicatiile unui consultant despre cele mai mari greseli pe care le facem cand vine vorba de administrarea veniturilor

Inca mai credem ca o problema ivita se rezolva cu un credit. Acum suntem asaltati de reclame, traim in lumea consumului, toate lumea vrea sa vanda ceva, iar noi nu o sa reusim sa castigam aceasta batalie fara educatie financiara, spune Lorand Soares Szasz, un consultant financiar din Cluj. Acesta subliniaza ca e important sa economisim lunar din veniturile dobandite.

Vacanta in cele mai apreciate insule din Europa: de ce merita sa le descoperi si tu

In Europa sunt insule care concureaza usor cu destinatiile exotice din Asia sau Caraibe si in care te costa mai putin sa ajungi. Iata, astfel, care sunt cele mai apreciate insule de pe continent si de ce merita sa iti faci o vacanta aici.

VIDEO Apa maro la robinet in orasul cu unul dintre cele mai mari tarife din tara

In orasul cu unul dintre cele mai mari tarife din tara curge apa maro la robinete. Un locatar a postat pe Facebook un filmulet in care arata ce apa este livrata locuitorilor.

Alternatorul, una dintre cele mai importante componente ale automobilului tau (P)

Pentru masina moderna, alternatorul este una dintre cele mai importante piese, in conditiile in care consumul de energie al automobilelor este din ce in ce mai mare iar acumulatorul trebuie sa suporte cu stoicism acest consum.

Alternatorul, una dintre cele mai importante componente ale automobilului tau (P)

Pentru masina moderna, alternatorul este una dintre cele mai importante piese, in conditiile in care consumul de energie al automobilelor este din ce in ce mai mare iar acumulatorul trebuie sa suporte cu stoicism acest consum.

S-a deschis complexul de agrement din Craiova. Cum arata unul dintre cele mai moderne parcuri acvatice din Romania FOTO

In Parcul Tineretului din Craiova s-a construit unul dintre cele mai modern parcuri acvatice din Romania. Investitia s-a ridicat la peste 20 de milioane de euro, iar majoritatea banilor au fost de la Uniunea Europeana.

Un sef al salvamarilor propune ca zonele periculoase de plaja, unde se ineaca cele mai multe persoane, sa fie inchise / In Australia si Germania, la steag rosu salvamarul pleaca acasa

Presedintele Asociatiei Nationale a Scafandrilor Profesionisti si Salvamarilor din Romania, Gabriel Balan, propune ca zonele de plaja periculoase de pe litoral, unde se ineaca cele mai multe persoane, sa fie inchise, el solicitand premierului si reglementarea situatiei skijeturilor, astfel ca acestea sa nu mai fie in apropierea persoanelor aflate la plaja, pentru evitarea producerii unor accidente, potrivit news. ro.

Cum alegi cele mai sigure locuri in mijloacele de transport, pentru a fi protejat in caz de accident

Folosind orice transport, in cele mai multe cazuri ne gandim la confortul din timpul calatoriei. Cu toate acestea, nu ar trebui sa uitam de siguranta, deoarece fiecare vehicul are scaune unde sunt sanse mai putine sa fim raniti in caz de accident. Bright Side ne prezinta o lista cu locuri sigure in 7 mijloace de transport, siguranta determinata pe baza unor studii si statistici.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )