Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alternatorul, una dintre cele mai importante componente ale automobilului tau (P)

România Liberă România Liberă,
Alternatorul, una dintre cele mai importante componente ale automobilului tau (P)

Pentru masina moderna, alternatorul este una dintre cele mai importante piese, in conditiile in care consumul de energie al automobilelor este din ce in ce mai mare iar acumulatorul trebuie sa suporte cu stoicism acest consum. continuă pe România Liberă

Alternatorul, una dintre cele mai importante componente ale automobilului tau (P)

Pentru masina moderna, alternatorul este una dintre cele mai importante piese, in conditiile in care consumul de energie al automobilelor este din ce in ce mai mare iar acumulatorul trebuie sa suporte cu stoicism acest consum.

Una dintre cele mai mari agentii de turism online din Romania intra in insolventa

Paravion, una din cele mai mari agentii de turism din Romania, a anuntat luni ca va intra in insolventa incepand cu 8 august. Aceasta va inchide portalul turcesc Bavul. com,.

Ucraina anuleaza unul dintre cele mai importante acorduri militare cu Rusia

Guvernul ucrainean a decis sa anuleze acordul interguvernamental cu Rusia privind exporturile de produse militare catre alte state, potrivitziarul financiar. intelegerea dintre Rusia si Ucraina.

Armata Romana, test cu una dintre cele mai distructive arme din lume

In Romania a fost testata recent prima arma termobarica creata de cercetatori din Armata Romana. La impact, presiunea uriasa si caldura de peste 2. 000 de grade nu dau nicio sansa.

Este unul dintre cele mai consumate alimente de catre romani. Preturile au atins maxime istorice si genereaza o criza in Europa

Europenii consuma din ce in ce mai mult unt, intr-o perioada in care preturile cresc puternic, stocurile sunt in scadere, iar gigantii din sectorul produselor lactate avertizeaza cu privire.

Simptomele unuia dintre cele mai agresive tipuri de cancer

Cancerul pancreatic este al patrulea, ca rata de mortalitate, dintre toate tipurile de cancere si are cea mai slaba rata de supravietuire. Afecteaza in aceeasi masura femeile si barbatii. insa,.

EXCLUSIV. Euro Teleorman, teapa lui Dragnea: Cum a ajuns o organizatie neguvernamentala inutila, condusa de liderul PSD, sa fie finantata gras din banii unuia dintre cele mai sarace judete din tara |DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

Euro Teleorman. Este o organizatie nonguvernamentala inventata de Liviu Dragnea in 2003, care trebuia sa aduca fonduri europene in judet. Asociatia, insa, mai mult cheltuie bani publici decat produce.

EXCLUSIV. Euro Teleorman, teapa lui Dragnea, o organizatie neguvernamentala inutila, condusa de liderul PSD si finantata gras din banii unuia dintre cele mai sarace judete din tara |DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

Euro Teleorman. Este o organizatie nonguvernamentala inventata de Liviu Dragnea in 2003, care trebuia sa aduca fonduri europene in judet. Asociatia, insa, mai mult cheltuie bani publici decat produce.

Adela Popescu, imagini de vis din vacanta cu cele mai importante persoane din viata ei (FOTO)

Adela Popescu se poate considera o femeie implinita din toate punctele de vedere. Are o cariera de care este tare mandra, a reusit sa-si realizeze visul de a se afirma in lumea cinematografica,.

Topul celor mai bune sotii din zodiac: de ce faci casa buna cu femeia Rac, dar ar trebui sa te feresti de Sagetator

Una dintre cele mai importante motive pentru care o casnicie poate lua sfarsit este conflictul de personalitate, iar personalitatea fiecaruia este influentata in mare masura de semnul zodiacal. Daca te gandesti la casatorie, ar fi bine sa stii cu ce fel de femeie vrei sa faci casa. Iata care sunt cele mai bune sotii ale zodiacului, clasificate de la cea mai buna la cea mai rea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )