Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cele mai tari costume de Halloween purtate de vedete in 2020

ADPM ADPM,
Cele mai tari costume de Halloween purtate de vedete in 2020

Chiar daca suntem in plina pandemie, vedetele de peste Ocean au sarbatorit Halloween-ul prin costumatii care mai de care mai spectaculoase. Si pentru ca nu s-au putut afisa la petreceri cu staif, ca in alti ani, au facut-o pe retelele de socializare. continuă pe ADPM

Care au fost cele mai mari cutremure din Romania in 2020. Ultimul a avut loc azi-noapte

Topul celor mai puternice seisme din 2020 include, din fericire, doar cutremure cu intensitate mica. Cel mai recent a fost in noaptea de 29 spre 30 octombrie, la ora 0:39. Potrivit datelor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, seismul a avut loc in zona Moldovei, judetul Vaslui. Cele mai puternice cutremure din .

CELE MAI TARI BANCURI CU MEDICI: De ce esti suparata? Esti racit si medicul mi-a spus sa iti pun o ...

Doi prieteni stau de vorba: - Medicul mi-a recomandat insistent sa incetez chefurile. - Care medic? - Cel de deasupra noastra! *** Pacientul: - Doctore e grav? Doctorul: - Hai sa-mi bag picioarele, opriti.

CELE MAI TARI GLUME SI BANCURI CU CHUCK NORRIS: Cum a aparut hip-hopul?

Cand Chuck Norris vine de la cumparaturi, magazinele sunt toate in faliment. *** Chuck Norris nu isi pune gheata in suc . sucul se face gheata cand se afla in paharul lui Chuck Norris. *** Cand Chuck.

CELE MAI TARI BANCURI CU STEWARDESE: Un pasager, curios, intreaba insotitoarea de bord

Un avion face o rotire neasteptata si zboara cu picioarele sus. Stewardesa: - Dragi pasageri, va rog sa va pastrati calmul. Pilotul isi toarna picaturile in nas, dupa care vom reveni la zborul obi.

CELE MAI TARI BANCURI CU VRAJITOARE: Un mare om politic merge sa consulte o vrajitoare ...

Un mare om politic merge sa consulte o vrajitoare. Vrajitoarea, foarte concentrata, inchide ochii si ii spune : Va vad trecand pe un bulevard foarte mare, intr-o masina decapotabila si lumea strigand de.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Momentul votului este unul dintre cele mai securizate momente

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, vineri, ca nu se impune amanarea alegerilor parlamentare din decembrie, deoarece momentul votului este unul dintre cele mai securizate momente. Acesta a.

Cele mai bune muraturi crocante. Cum se prepara, reteta lui Horia Virlan

Nu mai este pentru nimeni un secret ca Horia Virlan este unul dintre cei mai indragiti bucatari din Romania. Maestrul proaspat intors la Prima TV si-a dezvaluit reteta celor mai bune muraturi crocante. Iata cum se prepara! Horia Virlan iti spune cum se fac cele mai bune muraturi indragit de telespectatori si un maestru bucatar .

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19 confirmate in Bucuresti si Cluj Cele mai putine in Hunedoara Situatia judet cu judet

Municipiul Bucuresti - 594 si judetele Cluj - 328, Dolj - 295, Mures - 293 si Timis - 283 sunt zonele cu cele mai multe cazuri nou confirmate de coronavirus fata de ultima raportare, informeaza, sambata, Grupul de Comunicare Strategica GCS).

Cele mai frumoase locatii pentru nunta pe care le poti inchiria pe Airbnb

Traim vremuri dificile, iar calatoriile si nuntile par acum doar un vis indepartat. insa visarea si speranta ca va fi bine sunt cele care ne ajuta sa mergem mai departe. Asa ca va invitam sa admirati astazi cateva dintre cele mai frumoase locatii pentru nunta pe care le poti inchiria pe Airbnb.

Cele mai cautate fructe de romani in pandemie. Toti vor sa le consume, au beneficii miraculoase

Romanii si-au schimbat putin dieta zilnica in contextul pandemiei si au adaugat mai multe surse de vitamine in alimentatie. Ce fructe au preferat in timpul crizei sanitare? Ce beneficii miraculoase au acestea? Fructele preferate de romani in timpul pandemiei? Majoritatea oamenilor au avut grija si la alimentatia lor in pandemie, lucru care ajuta foarte mult .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )