Libnet.ro
UNICEF

08:00

CELE MAI TARI BANCURI CU VRAJITOARE: Un mare om politic merge sa consulte o vrajitoare ...

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU VRAJITOARE: Un mare om politic merge sa consulte o vrajitoare ...

Un mare om politic merge sa consulte o vrajitoare. Vrajitoarea, foarte concentrata, inchide ochii si ii spune : Va vad trecand pe un bulevard foarte mare, intr-o masina decapotabila si lumea strigand de. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU MARINARI: Nevasta unui marinar ii povesteste celei mai bune prietene ca a ...

In timp ce vaporul se scufunda, unul dintre pasageri isi facea loc, disperat, catre barca de salvare. Capitanul ii striga: - Domnule, ce faceti?! Inca mai sunt femei la bord! - Ei, asta-i! Nu-i momentul acum, .

CELE MAI TARI BANCURI CU FRANCEZI: Cum atragi atentia unui ospatar francez?

Intrebare: - Cum atragi atentia unui ospatar francez? Raspuns: - Comanzi in germana! *** Un francez este intrebat: Ce va place mai mult, vinul sau femeile? Francezul raspunde: Depinde de .

CELE MAI TARI BANCURI CU SECRETARE: Care e diferenta intre o secretara buna si una foarte buna?

Se intalnesc doi manageri: Te vad foarte suparat. S-a intamplat ceva? Da, sotia mi-a gasit o noua secretara. Blonda sau bruneta? Cheala! *** Politistul care.

Cele mai periculoase 4 zodii. Mare atentie cand intalnesti acesti nativi

Astrologii au realizat topul celor mai periculoase zodii. Conform specialistilor in astre, acesti nativi fac rau fara sa clipeasca si intentionat. Asadar, ai mare grija cu cei nascuti sub semnele zodiacale de mai jos! Horoscopul celor mai periculoase zodii Inspirati de datele si statisticile facute in urma analizarii dosarelor a peste 500 de criminali de .

Care au fost cele mai mari cutremure din Romania in 2020. Ultimul a avut loc azi-noapte

Topul celor mai puternice seisme din 2020 include, din fericire, doar cutremure cu intensitate mica. Cel mai recent a fost in noaptea de 29 spre 30 octombrie, la ora 0:39. Potrivit datelor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, seismul a avut loc in zona Moldovei, judetul Vaslui. Cele mai puternice cutremure din .

Cele mai frumoase locatii pentru nunta pe care le poti inchiria pe Airbnb

Traim vremuri dificile, iar calatoriile si nuntile par acum doar un vis indepartat. insa visarea si speranta ca va fi bine sunt cele care ne ajuta sa mergem mai departe. Asa ca va invitam sa admirati astazi cateva dintre cele mai frumoase locatii pentru nunta pe care le poti inchiria pe Airbnb.

Cu cat se scumpesc asigurarile RCA. Cele mai proaste vesti pentru toti soferii din Romania

Sunt cele mai proaste vesti pentru toti soferii din Romania. S-a anuntat ca asigurarile RCA se scumpesc. Astfel, asigurarile RCA se vor scumpi in perioada urmatoare, sustine analistul financiar Adrian Negrescu, cu aproximativ 10%. Soferii vor plati mai mult RCA-urile, in special pentru politele incheiate pe perioade mai mici de un an. Vesti proaste pentru .

Cele mai bune zodii la pat. Ce femei iti vor oferi nopti de neuitat

Astrele prezic zilnic viitorul celor 12 nativi ale horoscopului, iar pe langa asta observa caracteristicile fiecarui nativ. Care sunt femeile zodiacului care iti pot oferi nopti de neuitat? Faci parte din ele? Zodiac: cele mai bune femei la pat Pe langa anumite situatii deosebite pe care astrologii le prevad cand vine vorba despre cele 12 .

Cele mai bune filme cu Julia Roberts. Frumusica implineste 53 de ani

Pe numele sau adevarat Julia Fiona Roberts, s-a nascut inAtlanta,Georgia,pe data de 28 octombrie1967. Este o actrita americana de film. Astazi este ziua ei, frumoasa actrita implineste frumoasa varsta de 53 de ani. Iata care sunt cele mai bune filme cu Julia Roberts. Cele mai bune filme cu Jiulia Roberts aniversarea celor 53 de ani .

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Momentul votului este unul dintre cele mai securizate momente

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, vineri, ca nu se impune amanarea alegerilor parlamentare din decembrie, deoarece momentul votului este unul dintre cele mai securizate momente. Acesta a.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )