Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cele mai tari fotografii din 2018 iti arata lumea care te lasa fara cuvinte

Playtech Playtech,
Cele mai tari fotografii din 2018 iti arata lumea care te lasa fara cuvinte

In fiecare an, National Geographic premiaza cele mai bune fotografii - iar acestea sunt de fiecare data spectaculoase. in fotografiile alese in acest an poti vedea oameni, crocodili, lebede,. continuă pe Playtech

TOP Google Play: Cele mai bune aplicatii din 2018 pentru Android

Google a anuntat cele mai bune aplicatii, filme, emisiuni TV si carti disponibile pe sistemul sau de operare - Android - din acest an. Castigatorii includ dezvoltatori de aplicatii cunoscuti pe piata, alaturi de altii selectati manual de Google. Exista, de asemenea, o noua categorie - Fan Favorite - bazata pe voturile utilizatorilor Google Play.

Cele mai tari bancuri desecretizate de CIA

De-a lungul istoriei, CIA a secretizat nu doar informatii strategice, ci si glume. in timpul Razboiului Rece, agentia a compilat o lista cu cele mai amuzante bancuri care circulau in URSS. Satul sa stea.

Cele mai bune filme din 2018, potrivit Institutului American de Film VIDEO

Institutul American de Film a dezvaluit lista celor mai bune filme si programe TV din 2018 si a anuntat ca a decis sa ofere un premiu special lungmetrajului Roma, regizat de Alfonso Cuaron.

Cele mai cautate si cele mai ieftine destinatii in 2018

Specialistii momondo. ro s-au uitat la harta calatoriilor pe anul 2018 pentru a vedea unde au zburat romanii si catre ce destinatii au gasit cele mai ieftine bilete de avion.

Cele mai bine imbracate vedete in 2018

Ele sunt cele mai bine imbracate vedete ale anului 2018. Tinutele lor sunt memorabile, comentate si reinterpretate de criticii de moda. Sunt vedete care nu tin cont de reguli, adopta aparitii unice si lanseaza trenduri in moda.

Cele mai tari bancuri despre iarna si zapada. Ce era mai rece decat apa rece pe timpul lui Ceausescu?

Va propunem o colectie de bancuri despre iarna. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii propriile glume de acest fel pe care le cunoasteti.

Care sunt cele mai populare aplicatii, jocuri, melodii si filme din 2018, pe dispozitivele Apple

Apple a lansat lista de sfarsit de an care cuprinde ceea ce compania numeste cele mai bune aplicatii, jocuri, muzica, filme, emisiuni TV, podcast-uri si multe altele. Selectiile includ si cele mai descarcate aplicatii de pe iPhone si iPad. Cea mai descarcata aplicatie din 2018 a fost YouTube detinuta de Google. Pe locul doi a fost Instagram, detinuta de Facebook, urmata de Snapchat.

Remarcabil! Simona Halep castiga pentru al doilea an consecutiv unul dintre cele mai ravnite trofee din tenisul mondial

Simona Halep culege trofeu dupa trofeu, chiar daca nu a mai jucat tenis de mai bine de doua luni, din pricina problemelor la spate.

Cele mai periculoase pozitii sexuale pentru barbatii. Un studiu surprinzator arata ca stilul preferat de romani cauzeaza majoritatea fracturilor de penis

Un studiu efectuat la nivel international de specialisti in urologie a oferit o serie de concluzii suprinzatoare privind cele mai periculoase pozitii sexuale pentru barbati.

Cele mai periculoase pozitii sexuale pentru barbati. Un studiu surprinzator arata ca stilul preferat de romani cauzeaza majoritatea fracturilor de penis

Un studiu efectuat la nivel international de specialisti in urologie a oferit o serie de concluzii suprinzatoare privind cele mai periculoase pozitii sexuale pentru barbati.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )